Skip to content

Nu de interlandperiode voorbij is kan het vizier weer gericht worden op de vaderlandse voetbalcompetitie. Met als absolute blikvanger de topper Ajax – PSV van komende zondag. De Brabanders zullen dan nog met het logo van de huidige sponsor op de borst prijken, maar vanaf het nieuwe seizoen is dat anders.

Programma Eredivisie 2018 – 2019

Metropoolregio Brainport Eindhoven sponsor PSV

Metropoolregio Brainport Eindhoven, dat is de niet zo pakkende maar wel lucratieve nieuwe sponsor. Wattes? Dat is inderdaad niet iets dat je in de supermarkt kan kopen of online kan afsluiten, zoals bij de fabrikanten of financiële dienstverleners die vaak op shirts opduiken. Het verwijst naar een samenraapsel van grote bedrijven uit de regio: ASML, Philips, High Tech Campus Eindhoven, VDL Groep en Jumbo Supermarkten. Wat minder pakkend dus dan Energiedirect, maar het gaat PSV wel meer opleveren dan de huidige verbintenis. Overigens zal Energiedirect verhuizen van de voorkant naar de achterzijde van het shirt.

Eindhoven aantrekkelijker maken

Het doel van de promotie van Brainport Eindhoven is om de regio een aantrekkelijkere vestigingsplaats te maken voor zowel nationale als internationale bedrijven. “In Brainport Eindhoven werkt het bedrijfsleven uit de hele regio nauw samen met kennisinstellingen en de overheid”, zo zegt de voorzitter van de organisatie.

De marge na Ajax – PSV

In de clash tussen Nederland en Duitsland, afgelopen zondagavond in Amsterdam, namen Ajacieden Daley Blind, Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt plus PSV-spelers Denzel Dumfries, Steven Bergwijn en (heel even) Luuk de Jong deel. Zij moeten de bittere nederlaag, die in de slotminuut tot stand kwam (2-3), afspoelen en de blik richten op de semi Klassieker Ajax tegen PSV, een cruciale match waarin PSV zijn marge op de Amsterdammers kan vergroten naar acht punten. Of waarin de marge juist weer wordt teruggebracht naar twee. En natuurlijk kan het ook op vijf blijven staan.

Frenkie de Jong: winnen moet

Frenkie de Jong heeft bij de PSV’ers in de selectie van Oranje al een beetje gesproken over de wedstrijd. “Ik dat ze ons zeker in de openingsfase onder druk willen zetten”, zo spreekt hij zijn verwachting uit. Winnen is een must: “Als dat lukt, dan ligt alles weer open.”

Doe je Eredivisie voorspelling en win bij Kroon Sport!

Ajax – PSV voorspellen

Wedden op Eredivisie Ajax – PSV. Is Ajax tegen PSV echt zo cruciaal? Ajax heeft al vaker slechts twee punten achter PSV gestaan maar verprutste al enkele kansen om de leiding op de ranglijst over te nemen. Handhaaft of verruimt PSV zijn marge, dan is een verlenging van de titel wel heel nabij gekomen. Bookmakers zetten een kampioenschap van PSV op 1.55 en van Ajax op 2.35.

Back To Top