Wedden op Eredivisie

Wekelijks hebben de goksites voor het wedden op Eredivisie nieuwe quoteringen klaarstaan en voor elk Eredivisieduel zijn er diverse  voetbalweddenschappen beschikbaar. Hieronder meer info en de Eredivisie voorspellingen voor dit seizoen.

Wie wint het Eredivisie seizoen 2020 2021 (Ajax buiten beschouwing gelaten)? Bookmakers noteren:

  • PSV @1.65 x de inleg
  • AZ: 2.10
  • Vitesse: 251.00

Quoteringen bekerfinale 18 april: Vitesse @7.00 Ajax @1.40

Voor iedere ingezette euro wordt bij een juiste voorspelling door Toto het vetgedrukte bedrag uitbetaald. 18+ Speel Bewust!

Uiteraard draait de Eredivisie niet alleen om jouw favoriete team. Kijk verder dan je neus lang is en ontdek dat bookmakers vaak hele interessante noteringen hebben staan voor wedstrijden waar je anders misschien niet zoveel belangstelling voor zou hebben.

Op deze pagina meer over gokken op voetbal. Je leest over de bookmakers / Toto, hoe het werkt, welke wedopties er zijn etc.

Wedden op Eredivisie kan iedereen

Bij het wedden op Eredivisie voetbal is inzicht en kennis natuurlijk een pluspunt, maar ook met weinig know how kun je inzetten op een wedstrijd (bovendien vind je bovenaan deze pagina altijd wat mooie tips voor Eredivisie weddenschappen).

Zie jij team X het de komende speelronde helemaal niet zo goed doen tegen team Y als dat de bookmaker denkt, omdat jij bijvoorbeeld weet dat sommige spelers niet fit zijn, er bijzondere omstandigheden zijn of wat dan ook? Dan zou je kunnen profiteren van de (te) hoge odds. Bookmakers weten ook niet alles – je kunt ze verslaan…

Online bookmaker voor wedden op Eredivisie

Het wedden op Eredivisie begint met het aanmaken van een account bij een goksite. De beste online bookmakers voor Eredivisie voetbal zullen zich in het najaar van 2021 legaal op de Nederlandse markt mogen richten, tot die tijd is TOTO de enige legale aanbieder Eredivisie weddenschappen.

Wekelijks kun je inzetten op tientallen soorten weddenschappen voor wedstrijden van de komende speelronde. En ook lange termijn voorspellingen zijn mogelijk.

Wat is een quotering?

Een quotering (ook wel odds of notering genoemd) is het bedrag dat de voetbal goksites uitkeren als je voorspelling goed is. Staat er bij een bepaalde weddenschap bijvoorbeeld een quotering van 1.75 dan krijg je voor iedere euro die je inzet 1.75 terug als je voorspelling goed is.

Een quotering geeft de kans op winst aan. Hoe waarschijnlijker het is dat een team wint, hoe lager de notering zal zijn. Staat er bij een grote favoriet bijvoorbeeld een odd van 1.15, dan is de kans op winst 87% (de formule om dit berekenen is: 1 : 1.15 = 0.869 = 87%). Grote kans dus dat je gaat winnen met die weddenschap, maar het levert je maar 15 cent per ingezette euro op.

Voorspellingen Wedden op Eredivisie voetbal weddenschappen bookmakers

Tips voor betere Eredivisie voorspellingen

Ligt de winnaar van een bepaalde wedstrijd dus erg voor de hand (neem een wedstrijd van Ajax tegen Fortuna Sittard bijvoorbeeld) dan is het voorspellen van de winnaar niet zo interessant, de quotering zal zeer laag zijn. Maar er zijn natuurlijk meer wedopties dan slechts het aanwijzen van een winnaar. Verderop daarover meer.

Odds worden boeiender als teams aan elkaar gewaagd zijn of als je gokt op een gedoodverfde underdog die volgens jou toch ook wel in staat is te stunten! Noteringen kunnen dan aardig oplopen en zelfs al zet je een euro in op een vrij risicovolle voetbalweddenschap, dan is het eventuele verlies van die ene euro nog wel te overzien. Maar een goede voorspelling, en dus een gewonnen weddenschap, kan je euro echter omzetten in misschien wel het achtvoudige…

Combinatie

Een andere mogelijkheid om een betere quotering te krijgen, is het combineren van voetbalweddenschappen met lage odds in een meervoudige weddenschap. Selecteer een paar wedstrijden waarvan vrij duidelijk is wie er gaat winnen. Al die lage noteringen worden (automatisch) met elkaar vermenigvuldigd en vervolgens rolt er een veel interessantere quotering uit!

Weddenschappen Eredivisie

Behalve het voorspellen van de winnaar zijn er bij de bookmakers nog talloze andere Eredivisie weddenschappen beschikbaar. Per wedstrijd is er bijvoorbeeld altijd de mogelijkheid de precieze uitslag voorspellen, maar ook kun je inzetten op het aantal kaarten, corners, de winnaar van de eerste helft etc. etc.

Een aanrader is het inzetten op ‘Both Teams to Score’. Kijk eens rond bij de bookies en check vooral deze categorie weddenschappen bij de Eredivisie wedstrijden. Vaak kun je heel goed inschatten (op je gevoel, maar ook op basis van de positie in het klassement en van recente resultaten) of er door de beide teams gescoord zal worden. De quotering is vaak zeer aantrekkelijk, dus doe er je voordeel mee.

Ook inzetten op andere competities

Voor de wat meer ervaren spelen zijn er de acca’s (meervoudige weddenschappen) en handicaps. De goksites bieden tal van mogelijkheden. Zoals gezegd zijn er ook de seizoens weddenschappen voetbal en kun je behalve wedden op Eredivisie, natuurlijk ook een gokje wagen op een andere competitie of een totaal andere sport.

Gratis gokken op Eredivisie

Wil je gokken op de Eredivisie, maak dan vandaag je account aan bij een bookmaker. Bookmakers leggen nieuwkomers ook nog eens behoorlijk in de watten. Nieuwe spelers krijgen altijd een welkomstbonus en verder lopen er altijd wel promoties waar je van kan profiteren. Succes!

EREDIVISIE NIEUWS

Willy van der Kuijlen overleden

Willy van der Kuijlen overleden: niemand scoorde meer dan Mister PSV

Maandagmorgen is Willy van der Kuijlen overleden. De Helmonder speelde tussen 1964 en 1981 voor PSV. Door die trouw, zijn prestaties en ongekende stroom...
Ajax - Vitesse bekerfinale 2021

Bekerfinale 2021: Vitesse is voor Ajax niet de ideale tegenstander

Ajax - Vitesse bekerfinale 2021 | Zondag 18 april om 18:00 uur speelt Ajax in de finale van het KNVB bekertoernooi in de Rotterdamse...
Roma - Ajax Europa League kwarfinale 15 april 2021

Roma – Ajax Europa League kwartfinale een zware klus

Voor Ajax wordt het overleven van de kwartfinale Europa League tegen Roma een zware kluif. De geslepen Italianen wonnen vorige week, tegen de verhoudingen...
De opmerkelijke opmars van FC Emmen in de Eredivisie

De opmerkelijke opmars van FC Emmen in de Eredivisie

Halverwege de eredivisie stond FC Emmen er belabberd voor. De club uit Drenthe, pas met zijn tweede seizoen ooit op het hoogste Nederlandse niveau...
Twee overwinningen scheiden Ajax van de landstitel

Twee overwinningen scheiden Ajax van de landstitel

Een nieuwe landstitel kan Ajax amper nog ontgaan. De Amsterdammers wonnen moeizaam met 0-1 van RKC en hebben na 28 speelronden 72 punten. Nummers...