skip to Main Content

Wekelijks hebben bookmakers voor het wedden op Eredivisie nieuwe quoteringen klaarstaan en voor elk wedstrijd zijn er diverse voetbalweddenschappen beschikbaar. En natuurlijk kun je ook altijd de Eredivisie kampioen voorspellen. Hieronder meer info en Eredivisie voorspellingen voor dit seizoen.

Eredivisie voorspellen


voor al je voorspellingen

Enkele opties voor bv Vitesse – Utrecht:

  • Winst Vitesse: 2.25 x je inleg
  • Winst Utrecht: 3.00
  • Beide Teams Scoren ‘ja’ 1.61, nee @2.20
  • Meer dan 2.5 goals: 1.72, minder @2.07

en AZ – Heerenveen:

  • Winst AZ: 1.50 x je inleg
  • Winst Heerenveen: 6.50
  • Beide Teams Scoren ‘ja’ 1.80, nee @1.95
  • Meer dan 2.5 goals: 1.66, minder @2.15

Elke ingezette euro levert bij een juiste voorspelling het vetgedrukte bedrag op. Quoteringen d.d. 22.05.22.

#ad
Bet365
Nieuwe klanten
Tot wel €100 in wedkredieten

Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, Loketkansspel.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen.

Uiteraard draait het bij wedden op Eredivisie voetbal niet alleen om jouw favoriete team. Kijk verder dan je neus lang is en ontdek dat bookmakers vaak hele interessante odds hebben staan voor wedstrijden waar je anders misschien niet zoveel belangstelling voor zou hebben.

Wedden op Eredivisie kan iedereen

Bij het wedden op Eredivisie voetbal is inzicht en kennis natuurlijk een pluspunt, maar ook met weinig know how kun je inzetten op een wedstrijd. Bovendien vind je bovenaan deze pagina altijd wat mooie tips voor Eredivisie weddenschappen.

Zie jij team X het de komende speelronde helemaal niet zo goed doen tegen team Y als dat de bookmaker denkt, omdat jij bijvoorbeeld weet dat sommige spelers niet fit zijn, er bijzondere omstandigheden zijn of wat dan ook? Dan zou je kunnen profiteren van de (te) hoge odds. Bookmakers weten ook niet alles – je kan ze verslaan…

Online bookmaker voor wedden op Eredivisie

Het wedden op Eredivisie begint met het aanmaken van een account bij een wedkantoor. Alleen de beste online bookmakers voor Eredivisie voetbal die in het bezit zijn van een vergunning mogen zich legaal op de Nederlandse markt richten. Bet365, ’s werelds grootste online bookie, is er daar een van.

Wekelijks kun je inzetten op tientallen soorten weddenschappen voor wedstrijden van de komende speelronde maar ook lange termijn voorspellingen zijn mogelijk.

Wat is een quotering?

Een quotering (ook wel odds of notering genoemd) is het bedrag dat de voetbal goksites uitkeren bij een goede voorspelling. Staat er bij een bepaalde weddenschap bijvoorbeeld een quotering van 1.75 vermeld, dan krijg je 1.75 x je inzet terug als je voorspelling goed is. Bij een inzet van een tientje krijg je dus 17.50 retour.

Een notering geeft de kans op winst aan. Hoe waarschijnlijker het is dat een team wint, hoe lager die notering zal zijn. Staat er bij een grote favoriet bijvoorbeeld een odd van 1.15, dan is de kans op winst 87% (de formule om dit berekenen is: 1 : 1.15 = 0.869 = 87%). Grote kans dus dat je gaat winnen met die weddenschap, maar het levert je bij een inzet van een euro maar 15 cent op.

Voorspellingen Wedden op Eredivisie voetbal weddenschappen bookmakers

Tips voor betere Eredivisie voorspellingen

Ligt de winnaar van een bepaalde wedstrijd dus erg voor de hand (neem een wedstrijd van Ajax tegen Fortuna Sittard bijvoorbeeld) dan is het voorspellen van de winnaar niet zo interessant, de quotering zal zeer laag zijn. Maar er zijn natuurlijk meer wedopies. Verderop daarover meer.

Odds worden boeiender als teams aan elkaar gewaagd zijn of als je gokt op een gedoodverfde underdog die volgens jou toch ook wel in staat is om te stunten! Noteringen kunnen dan aardig oplopen en zelfs al zet je een euro in op een vrij risicovolle voetbalweddenschap, dan is het eventuele verlies van die ene euro nog wel te overzien.

Combinatie

Vind je noteringen te laag? Combineer ze dan. Ook dat is een optie om een betere quotering te krijgen.

Je kan op je wedcoupon weddenschappen samenvoegen; de odds worden dan met elkaar vermenigvuldigd en er rolt een nieuwe quotering uit die vaak stukken aantrekkelijker is. Het is een mooie mogelijkheid voor vrij zekere weddenschappen die op zichzelf weinig opleveren. Zo wordt bijvoorbeeld 1.36 x 1.23 x 1.47 plots 2.46…

Wees je er wel van bewust dat al je voorspellingen goed moeten zijn om een combinatieweddenschap te winnen. Er hoeft maar 1 voorspelling niet juist te zijn en je hele combi gaat de mist in. Word dus niet te enthousiast en let op wat en hoeveel je samenvoegt en houd je inzet aan de lage kant.

#ad
Bet365
Nieuwe klanten
Tot wel €100 in wedkredieten

Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, Loketkansspel.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen.

Weddenschappen Eredivisie

Behalve het voorspellen van de winnaar zijn er bij de bookmakers nog talloze andere Eredivisie weddenschappen beschikbaar. Per wedstrijd is er bijvoorbeeld altijd de mogelijkheid de precieze uitslag voorspellen, maar ook kun je inzetten op het aantal kaarten, corners, de winnaar van de eerste helft etc. etc.

Beide teams scoren

Een aanrader is het inzetten op ‘Beide Teams Scoren’. Kijk eens rond bij de bookies en check vooral deze categorie weddenschappen bij de Eredivisie wedstrijden. Vaak kun je heel goed inschatten (op je gevoel, maar ook op basis van de positie in het klassement en recente resultaten) of er door de beide teams gescoord zal worden. De quotering is vaak zeer aantrekkelijk.

Ook inzetten op andere competities

Voor de wat meer ervaren spelen zijn er de systeemweddenschappen en handicaps. De goksites bieden tal van mogelijkheden. Zoals gezegd zijn er ook de seizoens weddenschappen voetbal en kun je behalve wedden op Eredivisie, natuurlijk ook een gokje wagen op een andere competitie of een totaal andere sport.

Gratis gokken op Eredivisie

Wil je gokken op de Eredivisie, maak dan vandaag je account aan bij een online bookmaker. Bookies leggen nieuwkomers behoorlijk in de watten. Nieuwe spelers krijgen vrijwel altijd een welkomstbonus en verder lopen er altijd wel promoties waar je van kan profiteren. We wensen je veel succes met je Eredivisie voorspellingen, maar onthoud altijd: speel bewust. Houd het leuk, stop op tijd en zet zeker niet meer in dan je je kan veroorloven!

#ad
Bet365
De nummer een voor sport

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, Loketkansspel.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen.
Back To Top