Wedden op Eredivisie

Voetbalsupporters zetten natuurlijk bij de bookmakers in op hun club! Wekelijks hebben de goksites voor het wedden op Eredivisie nieuwe quoteringen klaarstaan. Voetbalweddenschappen maken iedere wedstrijd nog veel aantrekkelijker, geloof het maar… Doe nu je Eredivisie voorspellingen voor deze week – waar zet jij je euro op?

~~~

Wie wordt Eredivisie kampioen 2019 – 2020? Bookmaker Mr Green Sport noteert:

  • Ajax: 1.60 x de inleg
  • PSV: 2.50
  • Top 3 AZ 1.40
  • Top 3 Feyenoord 4.00

~~~

Uiteraard draait de Eredivisie niet alleen om jouw favoriete team. Kijk verder dan je neus lang is en ontdek dat bookmakers vaak hele interessante noteringen hebben staan voor wedstrijden waar je anders misschien niet zoveel belangstelling voor zou hebben. Want ook een weddenschap op een voor jou volslagen onbeduidend duel, kan je aardig wat opleveren.

Wedden op Eredivisie kan iedereen

Bij het wedden op Eredivisie voetbal is inzicht en kennis natuurlijk een pluspunt, maar ook met weinig know how kun je inzetten op een wedstrijd (bovendien vind je bovenaan deze pagina altijd wat mooie tips voor Eredivisie weddenschappen).

Zie jij team X het de komende speelronde helemaal niet zo goed doen tegen team Y als dat de bookmaker denkt, omdat jij bijvoorbeeld weet dat sommige spelers niet fit zijn, er bijzondere omstandigheden zijn of wat dan ook? Zet dan direct in om te profiteren van de (te) hoge odds. Bookmakers weten ook niet alles – je kunt ze verslaan!

Online bookmaker voor wedden op Eredivisie

Het wedden op Eredivisie begint met het aanmaken van een account bij een goksite. De beste online bookmaker voor Eredivisie voetbal is op dit moment Mr Green. Deze bookie is goed toegankelijk voor Nederlandse spelers en biedt bovendien uitstekende quoteringen.

Wekelijks kun je bij bookmaker Mr Green inzetten op tientallen soorten weddenschappen voor wedstrijden van de komende speelronde. En ook lange termijn voorspellingen zijn mogelijk.

Wat is een quotering?

Een quotering (ook wel odds of notering genoemd) is het bedrag dat de voetbal goksites uitkeren als je voorspelling goed is. Staat er bij een bepaalde weddenschap bijvoorbeeld een quotering van 1.75 dan krijg je voor iedere euro die je inzet 1.75 terug als je voorspelling goed is.

Een quotering geeft de kans op winst aan. Hoe waarschijnlijker het is dat een team wint, hoe lager de notering zal zijn. Staat er bij een grote favoriet bijvoorbeeld een odd van 1.15, dan is de kans op winst 87% (de formule om dit berekenen is: 1 : 1.15 = 0.869 = 87%). Grote kans dus dat je gaat winnen met die weddenschap, maar het levert je maar 15 cent per ingezette euro op.

Voorspellingen Wedden op Eredivisie voetbal weddenschappen bookmakers

Tips voor betere Eredivisie voorspellingen

Ligt de winnaar van een bepaalde wedstrijd dus erg voor de hand (neem een wedstrijd van Ajax tegen Fortuna Sittard bijvoorbeeld) dan is het voorspellen van de winnaar niet zo interessant, de quotering zal zeer laag zijn. Maar er zijn natuurlijk meer wedopties dan slechts het aanwijzen van een winnaar. Verderop daarover meer.

Odds worden boeiender als teams aan elkaar gewaagd zijn of als je gokt op een gedoodverfde underdog die volgens jou toch ook wel in staat is te stunten! Noteringen kunnen dan aardig oplopen en zelfs al zet je een euro in op een vrij risicovolle voetbalweddenschap, dan is het eventuele verlies van die ene euro nog wel te overzien. Maar een goede voorspelling, en dus een gewonnen weddenschap, kan je euro echter omzetten in misschien wel het achtvoudige…

Combinatie

Een andere mogelijkheid om een betere quotering te krijgen, is het combineren van voetbalweddenschappen met lage odds in een meervoudige weddenschap. Selecteer een paar wedstrijden waarvan vrij duidelijk is wie er gaat winnen. Al die lage noteringen worden (automatisch) met elkaar vermenigvuldigd en vervolgens rolt er een veel interessantere quotering uit!

Weddenschappen Eredivisie

Behalve het voorspellen van de winnaar zijn er bij de bookmakers nog talloze andere Eredivisie weddenschappen beschikbaar. Per wedstrijd is er bijvoorbeeld altijd de mogelijkheid de precieze uitslag voorspellen, maar ook kun je inzetten op het aantal kaarten, corners, de winnaar van de eerste helft etc. etc.

Een aanrader is het inzetten op ‘Both Teams to Score’. Kijk eens rond bij bookmaker Mr Green en check vooral deze categorie weddenschappen bij de Eredivisie wedstrijden. Vaak kun je heel goed inschatten (op je gevoel, maar ook op basis van de positie in het klassement en van recente resultaten) of er door de beide teams gescoord zal worden. De quotering is vaak zeer aantrekkelijk, dus doe er je voordeel mee.

Ook inzetten op andere competities

Voor de wat meer ervaren spelen zijn er de acca’s (meervoudige weddenschappen) en handicaps. De goksites bieden tal van mogelijkheden. Zoals gezegd zijn er ook de seizoens weddenschappen voetbal en kun je behalve wedden op Eredivisie, natuurlijk ook een gokje wagen op een andere competitie of een totaal andere sport.

Gratis gokken op Eredivisie

Wil je gokken op de Eredivisie, maak dan vandaag je account aan bij Mr Green. Deze bookmaker legt je als nieuwkomer ook nog eens behoorlijk in de watten. Nieuwe spelers krijgen namelijk 2 gratis weddenschappen ter waarde van 20 euro en verder lopen er altijd wel promoties waar je van kan profiteren. Succes!

EREDIVISIE NIEUWS

FC Utrecht - PSV Eredivisie voorspellen

FC Utrecht – PSV Eredivisie: leeft vice-kampioen boven zijn stand?

FC Utrecht - PSV Eredivisie zaterdag. De thuisploeg had gehoopt lang mee te kunnen doen om plek drie, maar moet na negen speelronden genoegen...
PEC Zwolle - ADO Den Haag Eredivisie: punten hard nodig

PEC Zwolle – ADO Den Haag Eredivisie: punten hard nodig

Eredivisie zondag PEC Zwolle - ADO Den Haag 12:15 uur. Voor beide clubs is het de tiende speelronde in de competitie en het gaat...
AZ - sc Heerenveen Eredivisie zaterdag

AZ – sc Heerenveen: nipte zege Alkmaarders in Eredivisie ronde 10

Zaterdag 19 oktober om 18:30 uur treedt AZ aan tegen Heerenveen. De thuisploeg heeft uit negen wedstrijden 20 punten gehaald, de Friese gasten moeten...
RKC Waalwijk nadert negatief Eredivisie record

RKC Waalwijk nadert negatief Eredivisie record

Nog heel, heel even wachten en dan gaat na een korte onderbreking de Eredivisie dit weekend weer door. Een vervelende pauze was het natuurlijk...
Golden Boy Award 2019: PSV spits Donyell Malen bij laatste 20

Golden Boy Award 2019: PSV spits Donyell Malen bij laatste 20

De shortlist met daarop 20 namen voor de Golden Boy Award is bekend. De prijs wordt jaarlijks door de Italiaanse sportkrant Tuttosport toegekend aan...