skip to Main Content

Wekelijks hebben bookmakers voor het wedden op Eredivisie nieuwe quoteringen klaarstaan en voor elk Eredivisieduel zijn er diverse voetbalweddenschappen beschikbaar. Hieronder meer info en de Eredivisie voorspellingen voor dit seizoen.

#ad
Bet365 Sport
Nieuwe klanten
Tot wel €100 in wedkredieten

Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. kansen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden.
Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen

Uiteraard draait het bij wedden op Eredivisie voetbal niet alleen om jouw favoriete team. Kijk verder dan je neus lang is en ontdek dat bookmakers vaak hele interessante odds hebben staan voor wedstrijden waar je anders misschien niet zoveel belangstelling voor zou hebben.

Eredivisie voorspellen

Winst FC Groningen tegen PEC vrijdag levert maar liefst 1.80 x je inzet op

Een voorspelling doen? Favorieten voor de titel:

  • Ajax: 1.44 x de inleg
  • PSV: 4.00
  • Feyenoord: 6.50
  • Top 3 Utrecht: 3.00

Favoriet topscorerstitel: Haller 1.72, Til 7.00, Linssen 9.00

Elke ingezette euro levert bij een juiste voorspelling het vetgedrukte bedrag op. Quoteringen d.d. 29.11.21. 18+ Speel Bewust!

Wedden op Eredivisie kan iedereen

Bij het wedden op Eredivisie voetbal is inzicht en kennis natuurlijk een pluspunt, maar ook met weinig know how kun je inzetten op een wedstrijd (bovendien vind je bovenaan deze pagina altijd wat mooie tips voor Eredivisie weddenschappen).

Zie jij team X het de komende speelronde helemaal niet zo goed doen tegen team Y als dat de bookmaker denkt, omdat jij bijvoorbeeld weet dat sommige spelers niet fit zijn, er bijzondere omstandigheden zijn of wat dan ook? Dan zou je kunnen profiteren van de (te) hoge odds. Bookmakers weten ook niet alles – je kunt ze verslaan…

Online bookmaker voor wedden op Eredivisie

Het wedden op Eredivisie begint met het aanmaken van een account bij een wedkantoor. Alleen de beste online bookmakers voor Eredivisie voetbal die in het bezit zijn van een vergunning mogen zich legaal op de Nederlandse markt richten. Bet365, ’s werelds grootste online bookie, is er daar een van.

Wekelijks kun je inzetten op tientallen soorten weddenschappen voor wedstrijden van de komende speelronde. En ook lange termijn voorspellingen zijn mogelijk.

Wat is een quotering?

Een quotering (ook wel odds of notering genoemd) is het bedrag dat de voetbal goksites uitkeren als je voorspelling goed is. Staat er bij een bepaalde weddenschap bijvoorbeeld een quotering van 1.75 dan krijg je voor iedere euro die je inzet 1.75 terug als je voorspelling goed is.

Een notering geeft de kans op winst aan. Hoe waarschijnlijker het is dat een team wint, hoe lager die notering zal zijn. Staat er bij een grote favoriet bijvoorbeeld een odd van 1.15, dan is de kans op winst 87% (de formule om dit berekenen is: 1 : 1.15 = 0.869 = 87%). Grote kans dus dat je gaat winnen met die weddenschap, maar het levert je maar 15 cent per ingezette euro op.

Voorspellingen Wedden op Eredivisie voetbal weddenschappen bookmakers

Tips voor betere Eredivisie voorspellingen

Ligt de winnaar van een bepaalde wedstrijd dus erg voor de hand (neem een wedstrijd van Ajax tegen Fortuna Sittard bijvoorbeeld) dan is het voorspellen van de winnaar niet zo interessant, de quotering zal zeer laag zijn. Maar er zijn natuurlijk meer wedopties dan slechts het aanwijzen van een winnaar. Verderop daarover meer.

Odds worden boeiender als teams aan elkaar gewaagd zijn of als je gokt op een gedoodverfde underdog die volgens jou toch ook wel in staat is te stunten! Noteringen kunnen dan aardig oplopen en zelfs al zet je een euro in op een vrij risicovolle voetbalweddenschap, dan is het eventuele verlies van die ene euro nog wel te overzien. Maar een goede voorspelling, en dus een gewonnen weddenschap, kan je euro echter omzetten in misschien wel het achtvoudige…

Combinatie

Een andere mogelijkheid om een betere quotering te krijgen, is het combineren van voetbalweddenschappen met lage odds in een meervoudige weddenschap. Selecteer een paar wedstrijden waarvan vrij duidelijk is wie er gaat winnen. Al die lage noteringen worden (automatisch) met elkaar vermenigvuldigd en vervolgens rolt er een veel interessantere quotering uit!

Weddenschappen Eredivisie

Behalve het voorspellen van de winnaar zijn er bij de bookmakers nog talloze andere Eredivisie weddenschappen beschikbaar. Per wedstrijd is er bijvoorbeeld altijd de mogelijkheid de precieze uitslag voorspellen, maar ook kun je inzetten op het aantal kaarten, corners, de winnaar van de eerste helft etc. etc.

Een aanrader is het inzetten op ‘Both Teams to Score’. Kijk eens rond bij de bookies en check vooral deze categorie weddenschappen bij de Eredivisie wedstrijden. Vaak kun je heel goed inschatten (op je gevoel, maar ook op basis van de positie in het klassement en van recente resultaten) of er door de beide teams gescoord zal worden. De quotering is vaak zeer aantrekkelijk, dus doe er je voordeel mee.

Ook inzetten op andere competities

Voor de wat meer ervaren spelen zijn er de acca’s (meervoudige weddenschappen) en handicaps. De goksites bieden tal van mogelijkheden. Zoals gezegd zijn er ook de seizoens weddenschappen voetbal en kun je behalve wedden op Eredivisie, natuurlijk ook een gokje wagen op een andere competitie of een totaal andere sport.

Gratis gokken op Eredivisie

Wil je gokken op de Eredivisie, maak dan vandaag je account aan bij een online bookmaker. Bookies leggen nieuwkomers behoorlijk in de watten. Nieuwe spelers krijgen vrijwel altijd een welkomstbonus en verder lopen er altijd wel promoties waar je van kan profiteren. We wensen je veel succes met je Eredivisie voorspellingen, maar onthoud altijd: speel bewust. Houd het leuk, stop op tijd en zet niet meer in dan je je kan veroorloven!

#ad
Bet365
De nummer een voor sport

Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen
Back To Top