Skip to content

Met meer dan 70.000 gepassioneerde voetbalbezoekers per maand tijdens het seizoen, biedt adverteren bij Programma Eredivisie een ongeëvenaarde mogelijkheid om in contact te komen met betrokken fans van het prachtige spel.

Advertentiebanners: Plaats uw merk direct voor onze toegewijde lezers. Huur banneradvertentieruimte op maandelijkse basis of voor het gehele voetbalseizoen.

Gesponsorde Artikelen: Creëer een diepere verbinding met ons publiek door middel van gesponsorde content. Artikelen moeten relevant zijn voor Eredivisie voetbal en blijven levenslang op onze website staan, wat zorgt voor continue waarde.

Let op, we zijn erop gebrand een positieve en ethische omgeving voor onze bezoekers te behouden. Daarom accepteren we geen advertenties die gerelateerd zijn aan gokken, elektronische sigaretten, alcohol of websites voor volwassenen.

Om deze mogelijkheden te onderzoeken, vul onderstaand formulier in met uw contactgegevens, websiteadres en een korte beschrijving van uw bedrijf. Geef aan welk type advertentie u interesseert en de gewenste duur. Na ontvangst zullen we snel reageren met prijzen en aanvullende details.

Bedankt dat u Programma Eredivisie overweegt als partner in uw marketinginspanningen. We kijken uit naar de mogelijke samenwerking.

Back To Top