Skip to content
WK deal Nederland - Qatar: 50.00 x je inleg als Oranje wint

#ad

Dinsdag 29 november staat Nederland – Qatar op het programma WK voetbal. Het is de derde wedstrijd van Oranje en ook dit keer kun je 50.00 x je inleg winnen als het Nederlands elftal de wedstrijd wint.

Wat je ervoor moet doen is een wedaccount bij Unibet.nl openen, dé bookmaker voor al je WK weddenschappen.

Unibet WK wedden actie Nederland – Qatar

Het WK voetbal in Qatar is in volle gang en deze WK odds boost promotie van bookmaker Unibet is de afgelopen week al een paar keer eerder voorbijgekomen tijdens de wedstrijden tegen Senegal en Ecuador. Heb je er nog geen gebruik van gemaakt? Je krijgt nu weer een kans om te profiteren van een hele spectaculaire quotering!

Hoe werkt het?

Wedden op Nederland – Qatar is zoals je ziet nu extra aantrekkelijk: je kan maar liefst 50 euro winnen met de inzet van 1 enkele euro. De aanbieding is tijdelijk en is geldig voor alle nieuwe spelers van 24 jaar en ouder.

Dit zijn de belangrijkste actievoorwaarden:

  • Je kan 1 x per huishouden van de Nederland – Qatar promotie bij Unibet.nl gebruikmaken
  • Je moet minimaal 24 jaar oud zijn en in Nederland wonen
  • De maximum inzet op de match is 1 euro. Je kan dus maximaal 50 euro cash winnen
  • De aanbieding geldt alleen voor de wedstrijd van Oranje tegen Qatar en je kan inzetten tot de officiële start van het duel
  • Alleen single weddenschappen zijn geldig, each way weddenschappen zijn niet toegestaan
  • Je kan de aanbieding niet combineren met andere Unibet acties
  • Om de verhoogde notering te krijgen dien je een Unibet.nl account aan te maken, een storting te doen en de juiste weddenschap te plaatsen. Vergeet niet de ‘odds boost’ in je weddenschap aan te vinken!

Ook wedden op Eredivisie bij Unibet

Dat Oranje het WK duel van Qatar gaat winnen lijkt vrij zeker en dat betekent dat het risico om deze weddenschap te verliezen niet groot is. Een uitgelezen kans dus om van de Unibet.nl WK promotie gebruik te maken!

Met je account kun je vervolgens wedden op alle WK wedstrijden en tal van andere sportweddenschappen plaats. Ook wedden op Eredivisie is bij Unibet natuurlijk volop mogelijk.

Back To Top