Skip to content

Voorbeschouwing en voorspelling Feyenoord – PSV

Dé wedstrijd op het Eredivisie speelschema dit weekend is die tussen koploper Feyenoord en PSV. Een wedstrijd die je niet wilt missen! Zondagmiddag vanaf 14.30 uur wordt deze kraker uitgevochten in de Kuip.

Wie wint Eredivisie kraker Feyenoord – PSV?

PSV draait onder Van Nistelrooy nog steeds hartstikke goed dit seizoen. De Eindhovenaren staan op de derde plek met 38 punten. Feyenoord staat op de eerste plek met 42 punten. PSV kan dus behoorlijk inlopen als het deze wedstrijd weet te winnen – het verschil zou dan plots nog maar 1 punt zijn.

Wint Feyenoord deze Eredivisie topper, dan loopt het gat met PSV op tot 7 punten. Het is dus duidelijk waarom dit voor PSV een wedstrijd is die ze in ieder geval niet mogen verliezen.

Team PSV nog heel goed ondanks vertrek spelers

Helaas heeft PSV de nodige spelers moeten verkopen omdat ze gewoonweg niet te houden zijn. Als grote clubs zich melden dan willen spelers vertrekken en dat is hun goed recht. Neem Cody Gakpo, dit seizoen toch echt de smaakmaker van PSV, hij vertrok voor veel geld naar Liverpool. Daarnaast is Noni Madueke ook nog eens vertrokken en op dit moment komt er waarschijnlijk ook een bod voor jongeling Johan Bakayoko.

PSV moet deze klappen zien op te vangen en dat doen ze vrij goed. Er staat immers nog altijd een heel goed team dat het Feyenoord knap lastig kan maken.

Grote kansen op titel voor Feyenoord

De laatste wedstrijd die Feyenoord in de Eredivisie verloor was uitgerekend die tegen PSV. In Eindhoven werd het maar liefst 4-3. Deze wedstrijd dateert echter van 18 september vorig jaar – zo lang is Feyenoord al ongeslagen in de eredivisie… Dat zegt wel wat over hun karakter van dit seizoen.

Strijd om landstitel zonder Ajax

Feyenoord begint erin te geloven dat ze deze jaargang weleens de grote verrassing kunnen zijn. Maar pas op, het seizoen is nog lang. We zitten pas op de helft, maar als de Rotterdammers dit niveau kunnen vasthouden dan zijn er behoorlijk goede kansen voor Feyenoord.

In ieder geval zal Ajax het niet gaan redden om dit jaar kampioen te worden. De strijd om de landstitel zal worden uitgevochten tussen de andere clubs.

Feyenoord – PSV voorspellen

En dan nu onze wedden op Eredivisie tips voor dit duel. Zowel Feyenoord als PSV hebben allebei heel veel kwaliteit rondlopen. Genoeg kwaliteit om goals te maken. De eerste weddenschap die we gaan spelen is er een die lekker hoog genoteerd staat bij Unibet, en dat is ‘Feyenoord Winst + Beide Teams Scoren’. Bij een goede voorspelling krijg je bijna vier keer je inzet terug.

Ik zie het gebeuren dat Feyenoord deze wedstrijd kan gaan winnen, maar niet zonder slag of stoot. PSV zal een doelpuntje weten mee te pikken. In de Kuip zal het Feyenoord echter niet aan zelfvertrouwen ontbreken en dus kunnen ze deze kraker winnen op karakter.

Meer zekerheid met deze weddenschap

Ben je er niet van overtuigd dat Feyenoord gaat winnen en wil je iets meer zekerheid, dan kun je ook deze voetbal weddenschappen combineren: Beide Teams Scoren + Over 2.5 Goals. Hiermee krijg je bij een goede uitkomst bijna twee je inzet terug.

De weddenschap houdt in dat er in de wedstrijd drie goals of méér moet worden gescoord en dat sowieso beide teams allebei één keer moeten scoren. Dit is ook een prima bet.

Back To Top