Skip to content

Ajax – Feyenoord |Het is zondag tijd voor de Klassieker in de Johan Cruijff Arena! Met de Rotterdammers die dit seizoen maar blijven winnen tegen een Ajax dat probeert op te krabbelen en de Eredivisie koploper inmiddels op de hielen zit, wordt dit een wedstrijd die je niet wilt missen.

Na deze speelronde gaan de eerste kwalificatiewedstrijden van het programma EK voetbal van start. De Eredivisie gaat op 1 april weer verder.

Ajax – Feyenoord voorspellen

Ajax kan goede zaken doen als het deze wedstrijd weet te winnen. Het verschil met de koploper bedraagt precies 3 punten dus Ajax kan op gelijke hoogte komen met Feyenoord als het deze belangrijke wedstrijd zondag wint. Ajax heeft ook een beter doelsaldo dus het zal bij winst meteen ook de koppositie pakken.

Titelrace in volle gang

De laatste wedstrijden begint Ajax weer wat beter te voetballen en een beter resultaat neer te zetten. De titelrace is nog volop bezig en vier clubs maken nog goede kans dit seizoen. Als Feyenoord hier bij Ajax weet te winnen dan gaat het 6 punten uitlopen en dat is een zeer mooie uitgangspositie.

Bij Ajax begint Kudus steeds beter te voetballen en hij dwingt steeds meer een basisplaats af. Tadic staat voorin in de punt en hij heeft natuurlijk een brok aan ervaring met dit soort belangrijke wedstrijden.

Feyenoord vol vertrouwen richting landstitel

Feyenoord gelooft dit seizoen echt in de titel, dat is aan alles te merken. Als je ervoor gaat en je hebt zelfvertrouwen, dan gaat het ook lukken. Daarom staat Feyenoord in de Eredivisie stand nog altijd bovenaan, zelfs bij een mindere wedstrijd weten ze toch te winnen. Dit is een seizoen waarin Feyenoord zijn slag kan slaan; andere topclubs zijn dit seizoen lang niet zo dominant als voorgaande jaren en dan bedoelen we vooral Ajax.

Ajax heeft handen vol aan Idrissi, Gimenez en Danilo

Voorin heeft Feyenoord Idrissi rondlopen die erg belangrijk is en ook de nodige ervaring met zich meebrengt. Het is een zeer snelle wendbare speler waaraan Ajax de handen vol zal hebben en dat geldt eveneens voor Gimenez en Danilo. Allemaal stuk voor stuk goede spelers.

Feyenoord zit ook nog altijd in de Europa League en daar heeft het vorige week zelfs ook gelijk weten te spelen tegen Shakthar Donetsk. Een zeer knap resultaat.

Wedtips Ajax – Feyenoord Klassieker

Feyenoord heeft al 12 jaar geen Klassieker meer gewonnen in de Arena. Dat is een opmerkelijke statistiek, maar zo is het wel. Feyenoord blaakt momenteel van het zelfvertrouwen en ik geloof dan ook zeker dat ze kans maken op winst.

Feyenoord Dubbele Kans

De beste weddenschap voor deze wedstrijd bij Unibet (die ook nog eens goede value heeft) is Feyenoord Dubbele Kans (X2). Dit houdt in dat Feyenoord mag winnen of gelijk mag spelen om de bet te winnen Dat zie ik zeker gebeuren, want Feyenoord draait een stuk beter als Ajax.

Gokken op rode kaart

Dit is een wedstrijd waar natuurlijk van alles kan gebeuren en daarom gaan we ook wedden dat er een rode kaart gaat vallen. In een wedstrijd zoals De Klassieker heeft de scheidsrechter het altijd moeilijk en je ziet vaak dat er gemene spelletjes worden gespeeld. Een rode kaart zie ik hier wel gebeuren en deze weddenschap kan je spelen bij Unibet. Deze voorspelling is natuurlijk met iets meer risico, maar wel een must play.

Back To Top