Skip to content

Na een week zonder Eredivisie voetbal, is onze hoogste competitie dit weekend weer terug. Nog beter nieuws is zelfs dat we tot het WK geen interlandvoetbal meer hebben.

De eerste wedstrijd van speelronde 8 is SC Cambuur tegen PSV. SCC staat in de Eredivisie op een zeventiende plek, terwijl PSV bovenaan staat. Een wedstrijd tussen een degradatiekandidaat en een titelkandidaat dus. We hebben voor dit duel twee prima Eredivisie voetbal weddenschappen op het oog. Lees verder.

SC Cambuur – PSV Eredivisie ronde 8

Cambuur Leeuwarden kent een slechte seizoenstart, ze wonnen pas één van de eerste zeven wedstrijden. Ze speelden ook een keer gelijk en verloren er dus vijf. Het doelsaldo is met vijf goals voor en maar liefst veertien tegen ook niet geweldig.

Het is niet zo dat de wedstrijden van SC Cambuur alleen maar tegen veel betere ploegen waren. Ze verloren de laatste wedstrijd bijvoorbeeld met 5-1 van RKC Waalwijk, ze verloren ook van Excelsior en FC Groningen.

PSV meest scorende ploeg van de Eredivisie

PSV doet het prima, al is er best wat kritiek op het spel. Tegen de kleinere clubs speelt PSV vaak goed aanvallend voetbal en scoren ze er lustig op los. In Europa gaat het een stuk minder met PSV. Ze zullen na de interlandbreak meteen weer goed van start willen gaan.

PSV scoorde al 28 keer in de eerste zeven wedstrijden, daarmee zijn ze de meest scorende ploeg van de Eredivisie. PSV kreeg ook al tien goals tegen en hield verrassend genoeg nog geen een keer de nul.

Wedden op Cambuur – PSV

Wij voorspellen dat PSV deze wedstrijd overtuigend gaat winnen. PSV scoort zo gemakkelijk tegen de kleinere clubs en Cambuur krijgt de nodige goals tegen.

Daarnaast is het zo dat SCC graag aanvallend voetbal speelt en zich niet gaat aanpassen aan de tegenstander. Ze zullen zich niet ingraven, zeker niet in een thuiswedstrijd. Een goal van Cambuur zit er daardoor ook dik in, ook gezien het feit dat PSV moeite heeft met de nul houden.

Beste quoteringen

Mooie weddenschappen voor deze wedstrijd zijn dan ook ‘PSV wint en beide teams scoren’ en ‘PSV wint en scoort over 2.5 goals’.

Back To Top