Skip to content

FC Twente krijgt zaterdag na de interlandbreak Vitesse op bezoek. Bij FC Hollywood aan de Rijn is Philip Cocu net aangenomen als nieuwe trainer, terwijl FC Twente het dit seizoen wederom goed doet onder Ron Jans.

Wij zien Twente deze wedstrijd winnen. De Tukkers spelen thuis, hebben het betere team en zijn in vorm.

FC Twente – Vitesse quoteringen

FC Twente staat op een keurige vijfde plek en haalde op een haar na niet de Conference League. De Tukkers spelen herkenbaar en leuk voetbal. Ze proberen aanvallend te spelen, met veel wisselingen en hoog tempo.

Twente won onder andere al van PSV, speelde gelijk tegen AZ en speelde dus ook sterk tegen Fiorentina. De Arnhemse club heeft ook een behoorlijk brede selectie voor een subtopper. Bij blessures is er geen paniek, want voor vrijwel elke positie hebben ze een goede vervanger op de bank.

Onrust bij Vitesse

Het Vitesse programma is dit seizoen uiterst teleurstellend van start gegaan. Dit komt mede doordat er wederom gedoe was over de eigenaar en de club overgenomen moest worden. Er is daarom amper geïnvesteerd in de selectie en dat terwijl er wel veel spelers zijn vertrokken. Met Bazoer, Doekhi, Dasa en natuurlijk Openda zijn de bepalende spelers allemaal weg.

Philip Cocu nieuwe trainer

De club had Thomas Letsch opgezadeld met een onmogelijke uitdaging. Letsch vertrok vorige week naar Duitsland om trainer te worden van VFL Bochum. Philip Cocu werd deze week aangekondigd als zijn vervanger. De oud PSV-trainer zal meteen hard aan de bak moeten om nog iets te maken van deze selectie.

Vitesse degradatiekandidaat?

Vitesse won nog maar één wedstrijd, speelde er twee gelijk en staat daardoor op een veertiende plek. Het team lijkt meer op een degradatiekandidaat dan een subtopper op het moment. Ze wisten dan ook niet te winnen van onder andere Excelsior, Volendam en RKC.

FC Twente – Vitesse voorspelling

Wij verwachten dat FC Twente deze wedstrijd gaat winnen. Ze hebben het betere team, zijn goed in vorm én spelen thuis. Voor Vitesse zal er snel wat moeten veranderen, maar Cocu zal ook weten dat uit bij Twente de punten op het moment nog niet verwacht mogen worden. Wedden op winst FC Twente levert een redelijke winst op bij een goede voorspelling.

Back To Top