Skip to content

Nog een week wachten en dan wordt onze vaderlandse voetbalhonger gestild: de Eredivisie winterstop komt vlak voor het weekend ten einde. Maar keert Frenkie de Jong dan ook terug op de velden van de achttien Eredivisieclubs? FC Barcelona lijkt de messen te slijpen om het supertalent weg te kapen voor de neus van andere geïnteresseerde topclubs.

Programma Eredivisie 2018 – 2019

Transfer Frenkie de Jong FC Barcelona?

Althans, als we het Spaanse tv-station Esport3 moeten geloven. De zender meldt dat de Catalaanse gigant De Jong op 12 januari wil presenteren. Dat is al best snel, terwijl er op dit moment vanuit Ajax geen enkele mededeling is gedaan. Eerder leek het erop dat Paris Saint-Germain 75 miljoen euro wilde betalen voor de lichtvoetige middenvelder, nu lijkt FC Barcelona bereid om hetzelfde bedrag neer te tellen.

Ajax: Tijd voor prijzen

Klaas-Jan Huntelaar wacht het allemaal wel af, hij is in een fase van zijn loopbaan gekomen dat hij geen stap hogerop meer hoeft te maken en nu puur op dit seizoen is gericht. Ajax moet eindelijk weer een prijs halen. En daartoe wordt een confrontatie op 27 januari belangrijk: de Klassieker tegen Feyenoord. De match vindt plaats in De Kuip en er zijn alleen thuisfans welkom.

Huntelaar lust ze rauw

Dat de Amsterdammers daar in Rotterdam niet bepaald met alle egards en liefdevolle spreekkoren onthaald zullen worden vindt de Hunter best mooi. “Die haat of tegenstand geeft extra motivatie”, zo laat de 35-jarige goalgetter weten.

Robben bij PSV!

Geen gerucht: Arjen Robben is bij PSV gekomen! Al betreft het slechts een bezoekje van de Groninger aan het trainingskamp van PSV in Qatar. Het toeval wil dat de Brabantse club zich evenals Bayern München voorbereidt op de seizoenshervatting in de bloedhete zandbak waarin in 2022 het WK Voetbal plaatsvindt.

Hirving Lozano minder productief

Hirving Lozano is overigens niet present in Qatar. Hij is vanwege familie-omstandigheden naar Mexico gevlogen en mag terugkeren naar Eindhoven om daar aan zijn fitheid te werken. Overigens verklaarde zijn zaakwaarnemer Mino Raiola een paar dagen geleden dat Lozano sowieso dit seizoen afmaakt bij PSV. Op zich goed nieuws voor PSV, maar het onderstreept ook dat de Mexicaan een klein beetje stil is komen te staan in zijn ontwikkeling en veel minder productief is dan in zijn eerste maanden bij de Eindhovenaren.

Doe je Eredivisie voorspelling en win bij Kroon Sport!

Voorspellingen Klassieker Feyenoord – Ajax

Wedden op Eredivisie. Laten we al vooruitkijken naar de Klassieker van 27 januari. Gokken op een zege voor Ajax levert je 1.95 x je inleg op, gelijkspel noteert 3.80 en een wederopstanding van Feyenoord noteert 3.40. De landstitel voor Ajax staat bij de bookmakers genoteerd op 1.95.

Back To Top