Skip to content

Nog even geduld, de Eredivisie wordt op vrijdag 18 januari weer hervat. Tot die tijd zijn er transfernieuwtjes, geruchten en interviews om je te vermaken en de voorpret op de tweede seizoenshelft te verhogen.

Programma Eredivisie 2018 – 2019

Geruchten: David Neres weg bij Ajax

En zoals altijd worden er weer allerlei geruchten de wereld in geholpen die op het moment dat ze worden verspreid helemaal niet waar zijn, maar die juist doordat zoveel media het doorsmoezen toch iets op gang brengen. Wellicht is dat het geval bij het gefluister dat David Neres weleens zou kunnen vertrekken bij Ajax.

Op het eerste gezicht is daar geen reden toe: de Braziliaan is weliswaar geen vaste basisspeler maar krijgt toch aardig wat speeltijd van trainer Erik ten Hag. Hij is met zijn dribbels en snelheid geliefd bij de fans en kan zich verheugen op twee Champions League duels tegen Real Madrid en wie weet wat daarna nog volgt.

Praten over transfer bij 40 miljoen

Toch zijn er kennelijk clubs die de Braziliaan denken in te kunnen lijven – of andersom: legt zijn zaakwaarnemer wat lijntjes uit om de marktwaarde van zijn cliënt in te schatten en op te krikken. Hoe dan ook, het verhaal gaat dat het Chinese Guangzhou Evergrande liefst 30 miljoen euro uit wil trekken voor de 21-jarige aanvaller. Volgens de krant De Telegraaf is Ajax bereid te praten als het bedrag richting de 40 miljoen gaat.

Ajax wil Diego Lainez

Wat meespeelt is dat Ajax momenteel zelf probeert een speler binnen te hengelen, namelijk Diego Lainez. En het een gaat samenhangen met het ander: wordt de Mexicaan gekocht, dan is Neres niet meer zo hard nodig en mag hij dus vertrekken.

Nicolas Isimat-Mirin naar Besiktas?

PSV gaat de kas vermoedelijk wat aanvullen door de Franse verdediger Nicolas Isimat-Mirin te verpatsen. Het Turkse Besiktas is bereid hem een contract voor 3,5 jaar voor te schotelen. Bij de Brabanders ligt hij vast tot medio 2020. Dit seizoen kwam hij slechts eenmaal uit voor PSV in de Eredivisie. Mocht hij bij Besiktas belanden, dan kan hij daar kennismaken met de Nederlanders Ryan Babel en Jermain Lens.

Doe je Eredivisie voorspelling en win bij Kroon Sport!

Eredivisie voorspellen

Wedden op Eredivisie? Het was al vrij snel duidelijk dat dit seizoen alleen PSV en Ajax aanspraak maken op de landstitel. Na zeventien van de 34 speelronden staat PSV twee punten voor op de Amsterdammers. Wie pakt de hoofdprijs? PSV staat bij de bookmakers op 1.80 en Ajax op 1.95. Wil je wat meer risico nemen? Zet dan in op een derde plek voor FC Utrecht voor 9.00 x je inleg.

Back To Top