Skip to content

Bryan Linssen, de aanvoerder van Vitesse, heeft afgelopen weekend een enkelblessure opgelopen. De 29-jarige speler hield aan de match tegen PSV een flink ei op zijn been over. En wat kan best lekker smaken bij een ei? Juist: mosterd.

Programma Eredivisie 2019 – 2020

Vitesse aanvoerder behandelt blessure met mosterd

Linssen heeft al eens eerder een enkelblessure behandeld met mosterd. In november 2018 wilde de man uit Neeritter op tijd fit zijn voor een match tegen Heracles in het bekertoernooi. Hij ging naar bed met een enkel vol mosterd en werd fit als een hoentje wakker. Hij kreeg de mosterdtip van de vader van collega Alexander Büttner.

Vanwege die goede ervaring gaat hij ditmaal weer met zijn vingers in de mosterdpot. “Ik ga nu zeker mosterd op de voet smeren. Omdat dat helpt. Ik doe er alles aan om snel terug te komen. Ik wil geen wedstrijd missen”, zegt hij tegen de Gelderlander.

Bryan Linssen inzetbaar tegen PEC

Overigens werd later duidelijk dat de blessure slechts een kneuzing betreft. Er is een goede kans dat hij zaterdag tegen PEC Zwolle inzetbaar is. En ook dat hij zijn gele, riekende wondermiddeltje niet nodig heeft.

Donyell Malen werkt hard aan herstel

Een speler die niet zo snel terug kan keren is PSV-aanvaller Donyell Malen. Hij kampt met een zware knieblessure en is daardoor al sinds december 2019 uit de roulatie. Dit seizoen is sowieso al afgeschreven wat betreft de Eredivisie en het zal ook lastig zijn om Euro 2020 te halen. Via Instagram heeft hij een video-update geplaatst. “Ik werk hard om sterker en beter dan ooit terug te komen”, laat hij weten.

Róbert Bozeník nieuwe lieveling Legioen?

Dan sluiten we af met een speler die nog helemaal geen blessureleed heeft gekend: Róbert Bozeník. De jonge, nieuwe aanvaller heeft in zijn drie Eredivisie wedstrijden bij Feyenoord twee keer de winnende goal gemaakt. Ook doen het enthousiasme en de gretigheid van de 20-jarige Slowaak het goed bij het Legioen. Heeft De Kuip een nieuwe lieveling in huis gehaald?

Griga voorspelt veel goeds

Stanislav Griga is zowel een ex-speler van Feyenoord als de voormalige bondscoach van Slowakije. “Kijk naar zijn loopacties, zie hoe hij altijd in beweging is. Róbert zal ook in zware uitwedstrijden, zoals aanstaande zondag tegen PSV, iets laten zien, hoor”, voorspelt Griga.

Back To Top