Skip to content

Feyenoord greep mis bij Joey Veerman en de Heerenveen-smaakmaker heeft inmiddels getekend bij PSV. Nu is Feyenoord in de race voor Riechedly Bazoer. Lukt het wel om de Vitesse-verdediger in te lijven?

Transfer Riechedly Bazoer van Vitesse naar Feyenoord

Bazoer is zowel achterin als op het middenveld inzetbaar en dat trekt de Rotterdammers natuurlijk aan. Tegelijk zal dat voor Vitesse een reden zijn om de vraagprijs op te drijven. De Arnhemse club vraagt naar verluidt 3 miljoen, Feyenoord heeft nog geen bod gedaan maar wil niet meer dan 1,5 miljoen op tafel leggen.

Het contract van Riechedly Bazoer loopt in de zomer af en qua verkoop is het dus een kwestie van nu of nooit. Want verlengen, dat zit er niet echt in. Bazoer vindt het zelf tijd om het weer hogerop te proberen. Pikant is dat komend weekend Feyenoord en Vitesse tegenover elkaar staan in de Eredivisie.

Rai Vloet traint weer mee bij Heracles

Rai Vloet (26) is weer bij Heracles Almelo mee gaan trainen. Maandag verscheen hij voor de eerste keer op het veld sinds hij in november 2021 betrokken was bij een auto-ongeluk waarbij een jongen van vier om het leven kwam. Inmiddels heeft de politie bevestigt dat Vloet, en niet zijn makker, achter het stuur zat. En dat er te veel gedronken was.

Onhoudbare situatie

Maar het Openbaar Ministerie moet nu eerst het dossier ontvangen en besluiten of er een strafzaak komt. Tot die tijd is Vloet alleen nog een verdachte en zeker geen veroordeelde. Heracles doet er dus niets verkeerds aan om hem mee te laten trainen, al zal die situatie al snel onhoudbaar blijken te zijn.

Eredivisie spelers op Ones to Watch lijst UEFA

Tot slot de UEFA-lijst Ones to Watch met daarop jeugdige spelers. Vier spelers uit de Eredivisie zijn opgenomen op de lijst. Namelijk Jurriën Timber (20) en Devyne Rensch (18) van Ajax plus Noni Madueke (19) van PSV en Loïs Openda (21) van Vitesse.

Er gaat verder niks gebeuren met de lijst; er is geen prijs aan gekoppeld of iets dergelijks. Enkele al wat bekendere spelers op de lijst van 21 jaar of jonger zijn Gavi, Nico (allebei FC Barcelona), Emile Smith Rowe (Arsenal), Karim Adeyemi (RB Salzburg) en Harvey Elliott (Liverpool). Vorig jaar kreeg Ryan Gravenberch (Ajax) een plekje.

Back To Top