Skip to content
Uitslag loting KNVB Beker tweede kwalificatieronde

Gisteren heeft de KNVB Beker loting voor de tweede kwalificatieronde plaatsgevonden. In Zeist gingen de 24 voor de eerste kwalificatieronde vrijgelote teams in de pot alsook de zes winnaars van Q1 en 12 ploegen uit Jack’s League. Het resultaat van de loting vind je iets verderop.

KNVB Beker loting tweede kwalificatieronde

Katwijk (kampioen van de Tweede Divisie) en periodekampioenen HHC Hardenberg, Koninklijke HFC en Rijnsburgse Boys zijn net als de Eredivisieclubs automatisch geplaatst voor het hoofdtoernooi.

Clubs die Europees voetbal spelen zijn vrijgesteld van de eerste ronde en zien we pas in januari op het KNVB Beker programma verschijnen.

Uitslag bekerloting tweede kwalificatieronde

Blauw Geel’38/JUMBO – Baronie
DOVO – Spakenburg
Scheveningen – Harkemase Boys
Excelsior Maassluis – Hercules
TEC – UNA
AFC – Staphorst
Groene Ster – Quick
IJsselmeervogels – Hoek
OFC – UDI’19/CSU
Unitas – DEM
SteDoCo – Dongen
Rijnvogels – ACV
FC Lisse – DVS’33 Ermelo
ADO’20 – VVSB
De Treffers – Noordwijk
Quick Boys – Sportlust ’46
Gemert – Urk
OSS ’20 – Excelsior ’31
GVVV – Sparta Nijkerk
HSC ’21 – Volendam (rkav)
ASWH – Kozakken Boys

Loting hoofdtoernooi op 24 september

Tijdens de KNVB Beker loting voor Q2 konden alle 42 clubs aan elkaar gekoppeld worden. Het was een zogenaamde ‘vrije loting’ waarbij de competitie waarin de clubs spelen niet uitmaakt.

De tweede kwalificatieronde voor het bekertoernooi vindt plaats op woensdag en donderdag 20 en 21 september. Alle duels worden gespeeld om 20.00 uur.
De winnaars van die wedstrijden gaan door naar het hoofdtoernooi dat op dinsdag 18 oktober start. De loting voor het hoofdtoernooi vindt plaats op zaterdag 24 september.

Back To Top