Skip to content

PSV – Feyenoord voorbeschouwing | Zondag staat de kraker in Eindhoven op het Eredivisie programma. De wedstrijd start om 14.30 uur. PSV staat vierde op de ranglijst,  Feyenoord staat op de derde plek en het verschil is maar 1 punt. Wie o wie zal er met de winst vandoor gaan zondag?

Programma Eredivisie 2019 – 2020

PSV – Feyenoord Eredivisie 1 maart

Laten we beginnen met PSV. De Eindhovenaren kennen een wisselend seizoen. De laatste paar wedstrijden werden er gelukkig weer eens punten gepakt – dat was ook wel nodig. De titel is ver uit zicht maar ze zullen de droom in leven moeten houden willen ze nog ergens voor spelen. PSV moet ervoor gaan en laten zien dat ze nog meedoen om de titel. Om te beginnen met winst in deze pot tegen Feyenoord.

Een behoorlijke tegenvaller voor PSV is natuurlijk de blessure van Donyell Malen. De 21-jarige spits is degene die de doelpunten weet te scoren. Vervanger Sam Lammers zal zich de rest van het seizoen moeten laten zien en scoren om PSV in de titelstrijd te houden.

Feyenoord vol vertrouwen

Feyenoord is sinds de komst van Dick Advocaat behoorlijk punten aan het pakken. Ze hebben zich helemaal opgewerkt tot de derde plek. Eindelijk wordt er weer eens gewerkt voor elkaar en dat betaalt zich uit in resultaten. Dit is dan ook een uitgerekende kans voor Feyenoord om te laten zien dat ze terecht op die derde plek staan en zo de Eredivisie top 2 in het vizier houden. Feyenoord zal met veel zelf vertrouwen deze wedstrijd ingaan.

Toto voorspellingen PSV – Feyenoord

Als we kijken wat de beste voorspelling voor deze wedstrijd is, dan kunnen we er niet omheen dat Feyenoord het team is dat in de beste flow zit. PSV is natuurlijk weer langzaam aan het opkrabbelen, maar Feyenoord is diegene die de baas is. Wij geloven dan ook niet dat Feyenoord deze pot gaat verliezen.

De wedstrijden tussen PSV en Feyenoord zijn altijd een behoorlijke strijd en dat resulteert altijd in veel kaarten. En gezien de stand op dit moment in de eredivisie zal het ook in dit duel behoorlijk gaan knallen. Een PSV dat niet echt lekker in zijn vel zit tegen een Feyenoord dat juist niet meer weet wat verliezen is en juist keihard werkt. Wij voorspellen dat beide teams minimaal twee kaarten krijgen.

Back To Top