Skip to content

Oussama Tannane is 27 jaar en niet aan het terugkeren van een blessure, dus onder normale omstandigheden zou er geen plekje voor hem zijn bij Jong Vitesse. Maar de aanvaller is door de club teruggezet uit de hoofdmacht van de Gelderse club naar het Jong-team.

SPEELSCHEMA EREDIVISIE 2021 – 2022

Vitesse en de Oussama Tannane-soap

Eigenlijk wil de Arnhemse ploeg gewoon helemaal af van Tananne, die het aan de stok heeft met Thomas Letsch. En dat is niet voor het eerst, Oussama Tannane dacht afgelopen zomer een transfer te kunnen maken, maar dat kwam er niet van. Letsch hield ook rekening met het vertrek en had dus in zijn plannen geen plekje ingeruimd voor de creatieveling. Dat maakte Tananne weer pissig en hij is er niet het type naar om dat heel gedwee en stilletjes te ondergaan. Dus de bom barstte.

Vervolgens was de werkhouding van Tananne volgens de trainer onvoldoende, en dat had weer als gevolg dat de in Marokko geboren linkspoot zich niet in de basis wist te knokken. En nu liggen de meningen te ver uit elkaar over de financiële kantjes van het ontbinden van zijn contract. Het liefst zou Vitesse hem dus snel verkopen, zodat een ander met dat contract in zijn maag zit.

Dick Advocaat ontevreden met Feyenoord docu

Beeldvorming, daar zal het volgens Tannane allemaal wel aan liggen. Ook Dick Advocaat is niet tevreden over het beeld dat van hem wordt geschetst, waarmee hij verwijst naar de Feyenoord-documentaireserie ‘Dat ene woord’. Advocaat vindt dat hij alleen maar in beeld wordt gebracht als hij zijn jongens opjut met termen als ‘kom op’ en ‘scherp zijn’ en andere holle begrippen.

VI meldt dat de nu 74-jarige Advocaat graag had gezien dat er ook beelden waren getoond van de wedstrijdbesprekingen, niet alleen vanuit de kleedkamer in de rust, want dat is immers niet het moment voor uitgebreide tactische bespiegelingen.

Andre Onana niet meer naar Ajax 1

Andre Onana is nog zo’n ‘slachtoffer’ van een besmeurd imago. De Kameroense keeper pakte (wel of niet) per ongeluk een vochtafdrijvend middeltje en zit nu een dopingschorsing uit. Maar in theorie zou hij in november weer mogen speen voor Ajax. Hij traint mee bij Jong Ajax, waar John Heitinga de trainer is. Die is echter beslist en zegt dat de deur naar de hoofdmacht van de Amsterdammers dicht zit.

Back To Top