Skip to content

Dinsdag staat Liverpool tegenover Ajax in de groepsfase van de UEFA Champions League. Afgelopen week verloor Liverpool hun wedstrijd tegen Napoli, terwijl Ajax hun wedstrijd tegen Rangers won.

Ajax draait op volle toeren en verloor dit seizoen nog niets. Dit duel tegen Liverpool wordt de echte test! Wij zien kansen voor Ajax en voorspellen dat ze een helft gaan winnen. Ook de ‘dubbele kans’ weddenschap springt er in deze wedstrijd uit en heeft een hoge quotering. Lees verder…

Voorspellen Liverpool – Ajax Champions League

Het zal een belangrijke wedstrijd worden voor beide teams. Liverpool speelt op dit moment niet goed en dat betekent kansen voor Ajax.

Liverpool verloor de openingswedstrijd tegen Napoli met 4-1 terwijl het vorig seizoen nog in de finale stond. Dit zou niet mogen en kunnen gebeuren. Verdedigend is het niet sterk bij Liverpool, zelfs als Virgil van Dijk speelt.

Tij keren

Ook in de Premier League heeft heeft de club punten laten liggen en Jurgen Klopp weet dat er iets moet veranderen wil het iets wil winnen. Ajax zal dinsdagavond een lastige tegenstander zijn, maar misschien is dit voor Liverpool het juiste moment om de zaken om te draaien.

Kansen voor Ajax

Ajax speelt goed en heeft vorige week Rangers  met 4-0 verslagen in de Champions League. De Schotse ploeg schakelde in de play offs nog PSV uit, maar ging onderuit tegen Ajax. Je kon duidelijk zien dat Ajax op een ander niveau zit dan PSV. Het was een prachtige wedstrijd om naar te kijken.

Topvorm

Ajax heeft zondag zijn indrukwekkende vorm voortgezet door Heerenveen met 5-0 te verslaan in de Eredivisie. Amsterdam heeft tot nu toe nog geen enkele wedstrijd verloren in de eigen competitie, maar ze hebben nog tegen niemand uit de Europese topcompetities gespeeld. Het wordt interessant om te zien hoe ze het dinsdag in de Champions League tegen Liverpool doen.

Quotering Liverpool – Ajax

Kijken we naar de voetbalweddenschappen bij de bookmakers dan is Liverpool favoriet voor de winst ondanks dat ze op dit moment niet in goede vorm verkeren. Inzetten op een overwinning van Liverpool levert 1.53 x je inleg op bij een goede voorspelling en een gok op winst Ajax 5.65.

Ajax zal het moeilijk krijgen op Anfield, zeker als Liverpool gaat spelen zoals ze kunnen. Weet Ajax erin te slagen de zaken te ontwrichten, dan voorspellen wij echter ook doelpunten van Ajax.

Tips wedden op Liverpool – Ajax

Onze Champions League wedtip is de ‘Ajax Dubbele Kans’ weddenschap. De prestaties van Liverpool zijn tot nu toe erg teleurstellend en met name defensief zijn ze zwak. Ajax scoort tot nu toe het ene doelpunt na het andere en als ze in Liverpool op hun best zijn hoeven ze niet te verliezen.

Ajax gaat een helft winnen

De tweede weddenschap die we gaan plaatsen is dat Ajax dat een helft van de wedstrijd wint. Goede kans dat deze bet juist zal zijn want wij voorspellen dat Ajax gaat scoren en ze kunnen zeker een helft kunnen uitspelen met voorsprong. De quotering voor deze voorspelling is uitstekend.

Back To Top