Skip to content

Vanavond speelt PSV in de Europa League tegen Bodo/Glimt en speelt Feyenoord tegen Lazio. Daarnaast wacht het Oekraïense Dnipro voor AZ in de Conference League. AZ is voor deze wedstrijd naar Slowakije afgereisd. Vanwege de oorlog speelt Dnipro zijn thuiswedstrijden aldaar.

Voetbal voorspellingen Feyenoord, PSV, AZ

Wij voorspellen een makkelijke zege voor PSV en AZ maar zien Feyenoord helaas niet winnen van Lazio. Toch hebben de Rotterdammers alle kans om te overwinteren in de Europa League. In groep F wacht verder nog Midtjylland en Sturm, met Lazio treffen ze vandaag dus gelijk de lastigste tegenstander. Lees verder…

PSV – Bodo/Glimt Europa League

In de Europa League start PSV met de thuiswedstrijd tegen Bodo/Glimt wat voor de Eindhovenaren een belangrijke wedstrijd is om te winnen. Met Arsenal en Zurich in de groep heeft PSV alle kans om tweede te worden in poule A maar dan mag er vanavond niet verloren worden.

Tegengoals

PSV heeft dit seizoen tot nu toe gemakkelijk het net kunnen vinden, vooral tegen zwakkere ploegen. Ze scoorden in vijf duels al 23 goals en moesten er zeven incasseren. Opmerkelijk is dat ze nog geen een keer de nul wisten te houden ondanks de gematigde oppositie (Go Ahead, Excelsior, Volendam, Emmen en Twente).

Defensief gezien draait Bodo/Glimt niet geweldig dit seizoen. Ze gingen afgelopen weekend met 1-4 onderuit tegen Molde en eerder speelden ze 2-2 tegen HamKam.

Onze PSV voorspelling

Onze voorspelling is dat PSV zeker gaat winnen en dat er de nodige doelpunten gescoord gaan worden. Bodo/Glimt lijkt het soms moeilijk te hebben, vooral als ze niet thuis spelen. PSV heeft de afgelopen weken dan wel heel gemakkelijk gescoord, maar ze hebben ook altijd een doelpunt tegen gekregen.

Beste weddenschap PSV – Bodo/Glimt

Daarom is de volgende weddenschap interessant voor ons: PSV wint -1 handicap en Beide Teams Scoren bij bookmaker Unibet. Kies voor de optie ‘Bet Builder’ en verzamel daarin deze twee weddenschappen. Zie de pagina voetbal weddenschappen voor als je meer uitleg wilt over wedopties bij bookmakers.

Europa League Feyenoord – Lazio voorspellen

Het Italiaanse Lazio is de laatste tijd nogal wisselvallig, een paar weken geleden versloegen ze Inter bijvoorbeeld nog met 3-1 maar ze speelden 1-1 gelijk tegen Sampdoria. Met Cataldi, Sergej Milinković-Savić en Luis Alberto heeft Lazio nog altijd een sterk middenveld en met Ciro Immobile voorin hebben ze een aanvaller die heel regelmatig scoort.

Weinig kans voor Feyenoord

Ondanks de wispelturigheid neemt Lazio de Europa League serieus en willen ze zo sterk mogelijk zijn. Kortom, Lazio is een heel goed team en wij voorzien weinig kansen voor Feyenoord. We zetten ons geld dus in op een overwinning van Lazio.

Feyenoord is overigens wel favoriet om tweede te worden in groep F.

Dnipro – AZ Conference League

Tot dusver zijn er twee wedstrijden gespeeld in de competitie van Oekraïne. Dnipro versloeg zowel Dinamo Kyiv als Veres Rivne met respectievelijk 0-3 en 2-0. Door het gebrek aan wedstrijdritme wist Dnipro er echter niet in te slagen AEK Larnaca te verslaan in de kwalificatie voor de Europa League. Het team heeft enkele nieuwe spelers, maar gespeeld is er nog nauwelijks.

Inzetten op AZ met handicap

In de laatste wedstrijd van AZ in de Eredivisie werd er door Alkmaar met 0-3 van Emmen gewonnen. Als ze er vandaag in slagen hetzelfde niveau te halen, dan voorspellen wij dat ze zeker winnen. Ook verwachten wij de nodige doelpunten omdat Dnipro nog niet in topvorm is. De Oekraïners hebben nog niet veel wedstrijden gespeeld en ze hebben veel nieuwe spelers daar.

We geven AZ 1 doelpunt voorsprong voor een betere notering. De beste weddenschap is dus  ‘AZ wint – 1 handicap’.

Back To Top