Skip to content

Feyenoord speelt vandaag tegen Luzern om 20:00 uur in de derde voorronde van de Conference League en heeft al een 0-3 zege in de uitwedstrijd op zak. Vitesse begint 21:00 uur uit tegen Dundalk en heeft een zwaardere opdracht, aangezien het vorige week in Arnhem 2-2 werd.

DE VOETBALWEDSTRIJDEN LIVE KIJKEN

Feyenoord – Luzern: met vertrouwen

Feyenoord heeft sinds de zomer Arne Slot als trainer voor de groep staan en hij heeft na een reeks niet zo imposante oefenduels eindelijk wat bemoedigende resultaten op zak. Achtereenvolgens werden Drita, Luzern en Atletico Madrid verslagen. Maar de Rotterdamse lente is nog heel pril, zo beseft Slot, die overkwam van AZ, ook wel.

Waken voor onderschatting

“Zij scoren ook drie keer tegen Young Boys, dus ik verwacht niet dat mijn spelers Luzern zullen onderschatten”, vertelt hij. “Maar het zou ook wel bijna ridicuul zijn als wij, twee weken na Drita, nu tegenstanders zouden onderschatten.” Tegen die bescheiden Kosovaarse ploeg lukte het pas in blessuretijd van de return om in het tweeluik op voorsprong te komen.

Selectie Feyenoord tegen Luzern

De Feyenoordvolger van AD meent al te weten welke mannen Slot de wei in stuurt: Bijlow; Pedersen, Trauner, Senesi, Malacia; Toornstra, Kökçü, Til; Jahanbakhsh, Linssen, Sinisterra.

Dundalk – Vitesse: selectie Letsch

In de heenwedstrijd van deze Conference League voorronde liep Vitesse een rode kaart op, nadat de doeltreffende Loïs Openda in de slotfase zich bezondigde aan natrappen. Hij ontbreekt dus in de Gelredome. Trainer Thomas Letsch zal vermoedelijk deze spelers opstellen: Schubert; Manhoef, Doekhi, Bazoer, Hájek, Wittek; Tronstad, Gboho, Bero; Darfalou, Frederiksen.

Kansen afmaken

“We hebben twee dingen niet goed gedaan: we hebben de kansen niet goed afgemaakt en hebben met onze fouten twee tegendoelpunten veroorzaakt”, zo verklaarde Letsch de uitkomst van de pot in Ierland. De Ierse competitie zit iets anders in elkaar dan het speelschema Eredivisie en is al dik 20 speelronden onderweg. Dundalk staat slechts zevende – van de tien clubs.

De laatste zes uitduels in de nationale competitie leverden Dundalk maar 8 punten op, en een negatief doelsaldo van 8-11.

Voorspellingen Feyenoord en Vitesse vandaag

Wedden op voetbal | Feyenoord staat op 1.33 voor de winst, gelijk op 5.60 en Luzern noteert 7.50. Denk je dat Guus Til vrolijk verder gaat met scoren? Een goal van Til noteert 2.48, en zelfs 6.75 als het de openingstreffer is.

Back To Top