Skip to content

Vandaag, donderdag 25 november, zien we weer vier Nederlandse clubs in actie op de Europese velden. We geven een overzicht met onderaan de quoteringen bij de bookmakers. Ben je geïnteresseerd in voetbalvoorspellingen doen?

Europa League PSV – Sturm Graz

PSV heeft na vier speelronden vijf punten en staat derde. Werk aan de winkel dus om Real Sociedad (6 punten) en Monaco (8) bij te halen, want alleen de nummers een en twee overwinteren in dit toernooi. De nummer drie vloeit af naar de Conference League.

Absenties PSV

Eind september won PSV met liefst 1-4 van Graz. Eran Zahavi en Phillip Max behoorden tot de doelpuntenmakers, maar ze gaan dat ditmaal zeker niet doen. De Israëlische spits is geblesseerd, de Duitser testte positief op corona. En ook Cody Gakpo, Jordan Teze en Noni Madueke ontbreken.

Jablonec – AZ Conference League

AZ speelt om 21:00 uur uit tegen Jablonec en de Alkmaarders staan fier bovenaan in groep D, met tien punten uit vier duels. Jablonec volgt met vijf punten. Kortom, een gelijkspel is voldoende om vrijwel zeker de groepswinst te claimen, want nummer drie Randers heeft vier punten en een slechter doelsaldo. AZ won de heenwedstrijd eind september met 1-0.

Slavia Praag – Feyenoord

Feyenoord komt om 18:45 uur op bezoek bij Slavia Praag, dat thuis met 2-1 werd verslagen. Ook de Rotterdammers zijn bijna zeker van overwintering in de Conference League: na vier duels zijn er 10 punten vergaard, vier meer dan Praag en zes meer dan Maccabi Haifa. Sinds 3 oktober heeft Feyenoord geen pot meer verloren. Toen was Vitesse ondanks tweemaal rood in de slotfase te sterk.

Rennes – Vitesse: weinig kans op overwintering

Vitesse zal grote moeite hebben om door te komen in de Europa Conference League. De Gelderlanders staan derde met zes punten, een minder dan Tottenham Hotspur en vier minder dan koploper Stade Rennais. Om 18:45 uur speelt Vitesse uit tegen laatstgenoemde Franse club. Thuis verloren de Arnhemmers met 1-2, met een goal van de in de zomer door Ajax begeerde Kamaldeen Sulemana.

Voorspellingen Europees voetbal

Vitesse is de underdog tegen Rennes. Denk je dat de Arnhemmers wel een goaltje meepakken? Ga dan voor de weddenschap Beide Teams Scoren ‘ja’.

PSV is dik favoriet tegen Sturm Graz en die lage quotering is mooi te combineren met de odds op winst van Rennes. Voeg je ze nl. samen dan kom je op een nieuwe odd. Let wel op:  combinatieweddenschappen zijn een riskant soort voetbal weddenschappen want alle voorspellingen moet juist zijn om de weddenschap te winnen. Zet dus niet te hoog in.

Back To Top