Skip to content

Woensdag en donderdag staat het voor vier Eredivisie clubs volledig in het teken van Europees voetbal. Ajax speelt vandaag tegen Rangers in de Champions League, Feyenoord en PSV spelen morgen hun eerste wedstrijden in de Europa League en AZ treft Dnipro in de Conference League. Leuke wedstrijden, zeker ook om wat voorspellingen te doen.

Lees verder en ontdek wat wij voorspellen voor Ajax – Rangers vandaag en wat de beste weddenschappen zijn. Morgen tippen we je meer over de andere clubs.

Champions League Ajax – Rangers

De eerste ronde van de UEFA Champions League is deze week begonnen en Ajax speelt vanavond tegen Glasgow Rangers. De Amsterdammers zitten in een hele zware groep. Ze beginnen het seizoen tegen Rangers, maar daarna treffen ze Juventus en Liverpool. Als Ajax erin slaagt de groepsfase van de Champions League te overleven dan zou dat al een enorm succes zijn.

Rangers niet te onderschatten

Het is belangrijk om vanavond Rangers te verslaan voor de eerste drie punten. Let op, op papier lijkt dit wellicht een makkelijke tegenstander maar de Schotse ploeg zit niet voor niets in de Champions League. Rangers FC won in de Champions League play offs van PSV en pakte het felbegeerde ticket. Knap werk van coach van Bronckhorst.

Ajax bij bookmakers dik favoriet

Bij de bookmakers krijgt Ajax enorme kansen om deze wedstrijd te winnen. Ajax is ook onze favoriete ploeg, maar we gaan niet spelen voor voor zo’n lage prijs met toch best wat risico. Laten we eens kijken naar enkele andere interessante bets.

Onze voorspelling: winst Ajax, goal Rangers

Ajax mag Rangers niet onderschatten. Hoewel de ploeg van Alfred Schreuder waarschijnlijk zal winnen, voorspellen wij dat ook Rangers een goal maakt. Om de wedstrijd te winnen moet Ajax dan twee of meer doelpunten maken. Daarom spelen we de weddenschap Ajax wint + Beide Teams Scoren. Het heeft een vrij hoge odd met zeker ook wat risico. Toch levert dit risico bij een goede voorspelling wel meer winst op dan gewoonweg inzetten op winst Ajax.

Inzetten op doelpunt Ajax eerste helft

De tweede weddenschap die we je tippen is ‘Ajax scoort in de eerste helft Over 0.5 goals’ met een prima notering bij de voetbal bookmakers. Het is een beetje lager dan de vorige notering, maar er is ook meer kans om de bet te winnen. Wij verwachten dat Ajax in de eerste helft al ten minste één keer zal scoren.

Back To Top