Skip to content

Arsenal – PSV | Deze week is er eigenlijk geen Europees voetbal, maar de wedstrijd tussen Arsenal en PSV moet nog worden ingehaald. Dus is er morgen toch nog één Europa League wedstrijd.

Voorbeschouwing Arsenal – PSV Europa League

Wij verwachten dat PSV niet gaat winnen van Arsenal. De Londense ploeg is geweldig in vorm en heeft een hele brede selectie. Ze kunnen dus prima een aantal spelers rust geven, zonder dat het echt effect heeft op hun prestaties.

Wel is PSV aanvallend ook heel sterk dus een goaltje van PSV zit er zeker wel in. Verdedigend heeft PSV veel zwaktes, dat zien we ook in de eredivisie, dus we verwachten veel goals.

Tegenstander PSV in topvorm

Arsenal kent een geweldige seizoenstart, ze wonnen negen van de eerste tien wedstrijden. Daardoor staan ze bovenaan in de Premier League, met maar liefst vier punten voorsprong op Manchester City. Het geduld van Arsenal in Arteta lijkt zich eindelijk uit te betalen.

Met de komst van Gabriel Jesus heeft de club eindelijk een echte spits die goals maakt. Spelers als Partey, Martinelli en Xhaka laten hun klasse echt zien en met Ödegaard hebben ze een absolute topspeler als creatief brein van de ploeg.

Mooi aanvallend voetbal

Arteta laat de spelers mooi en aanvallend voetbal spelen, Arsenal scoorde al 24 keer en kreeg maar tien goals tegen in de Premier League. In de Europa League wisten ze tot nu toe alles nog te winnen, ze scoorden zes keer in drie duels en kregen maar één goal tegen.

PSV wisselvallig

PSV is behoorlijk wisselvallig sinds de komst van Ruud van Nistelrooij. De ploeg laat de ene week geweldig voetbal zien, de andere week verliezen ze met 3-0 van Cambuur. Afgelopen weekend wonnen ze met 6-1 van FC Utrecht en was het spel weer heel erg overtuigend.

Beste doelsaldo groep A Europa League

Afgelopen week speelde PSV in de Europa League thuis tegen Zurich en wonnen ze met 5-0. De Eindhovenaren staan mede daardoor tweede in de groep en hebben alle kans op overwintering. Met elf goals vooren twee tegen heeft PSV het beste doelsaldo van de groep.

Wil je inzetten op de wedstrijd? De beste voetbal weddenschappen zijn wat ons betreft: ‘Arsenal wint en Over 2.5 goals’  en ‘Beide teams scoren en Arsenal wint’.

Back To Top