skip to Main Content
Ajax Voetbal Champions League

Vandaag om 18:45 uur speelt Ajax uit tegen Besiktas in de vijfde speelronde van de Champions League-groepsfase. De Amsterdammers zijn al geplaatst voor de achtste finale en is ook al zo goed als zeker groepswinnaar. Wat een weelde! Wil je een gokje op de wedstrijd wagen, check dan onderaan de beste opties.

#ad
Bet365
De nummer een voor sport

Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen

Besiktas – Ajax Champions League

Voor de Turkse ploeg is overwinteren in het miljoenenbal al onmogelijk, en ook derde worden om zo door te stromen naar de Europa League zit er niet in, want zowel Borussia Dortmund als Sporting Portugal hebben zes punten meer. De Turken staan nog op nul.

Ook in Süper Lig gaat het niet best

Maar da’s niet wat de sfeer bepaalt bij Besiktas, want alarmerender nog, is dat het in de eigen Super Lig niet best gaat. Besiktas staat na dertien speelronden op plek negen en heeft de laatste drie speelronden verloren. Thuis weet Besiktas nog wel de nodige puntjes te verzamelen: zestien stuks uit zeven optredens in eigen huis.

Ajax tegen Besiktas dik favoriet

Eind september won Ajax in Amsterdam de eerste ontmoeting met 2-0, door treffers van Steven Berghuis en Sebastien Haller. Die twee waren ook afgelopen weekend in de Eredivisie bij Ajax op dreef: ze scoorden beiden tweemaal tegen RKC.

Baan Sergen Yalçın op de tocht

Het is best treurig wat Besiktas de afgelopen weken laat zien. Niet alleen die drie vorige competitieduels gingen dus verloren, maar van de 14 vorige potjes (in alle competities) wist de ploeg er slechts vier te winnen. In die periode werd negenmaal verloren. Gaat het zo door, dan zal trainer Sergen Yalçın (vroeger middenvelder bij de club) op straat worden gezet.

SPEELSCHEMA EREDIVISIE 2021 – 2022

Beste weddenschappen Ajax

In acht van de negen vorige Champions League-duels van Besiktas vielen er minstens drie goals. Daarnaast hebben ze nu, vorig seizoen meegeteld, zeven Champions League wedstrijden na elkaar verloren, en telkens stonden ze in de rust al achter.

Winst met minstens 2 goals verschil

Inzetten op de wedstrijd kan hier bij bookmaker Bet365 | Besiktas noteert voor de zege 8.00, gelijkspel 5.20 en winst Ajax 1.36. Denk je dat de Amsterdammers met minstens twee goals verschil winnen? Pak dan de -1 goal handicap op de Turken. Als Ajax dan met pakweg 0-2, 1-3 of beter (0-3, 1-4, noem maar op) winnen, dan krijg je 2.10 keer je inzet terug bij een goede voorspelling. Verwacht je een zege met precies 1 goal verschil voor Ajax, neem dan de quotering 3.80.

Back To Top