Skip to content

Vanavond speelt België – Nederland in de Nations League. De Rode Duivels zijn bij de voetbal bookmakers favoriet, maar wij voorspellen dat Oranje de wedstrijd gaat winnen. Het Nederlands elftal is simpelweg gemotiveerder.

Inzetten op Nederland betekent dat je inzet verdrievoudigd wordt bij een goede voorspelling, gokken op de Belgen levert bij een zege twee keer je inleg op.

België – Nederland live

De Derby der Lage Landen begint om 20.45 en is te zien op NPO3. Zie live voetbal kijken voor wat er vandaag en morgen nog meer te zien is en ontdek dat er ook zonder dure abonnementen veel live stream voetbal te kijken is. Gratis en volkomen legaal.

België – Nederland Nations League

De Nations League maakt bij de meeste spelers niet veel los. Wedstrijden in de vrij nieuwe competitie van de UEFA worden gezien als veredelde oefenpotten en na een lang, vermoeiend seizoen zit een aantal spelers, zoals Kevin de Bruyne, er niet op te wachten.

Jan Vertonghen gaat ervoor

Zo niet Jan Vertonghen: “Ik heb nog heel veel energie in de tank, dus ik zie het anders omdat ik mij misschien ook anders voel dan hem. Kevin heeft een heel lang en zwaar seizoen gehad op het allerhoogste niveau. Er wordt natuurlijk ook heel veel verwacht van hem bij City, dus ik snap hem wel.” Vertonghen gaat er vol voor om de groep te winnen.

Systeem Louis van Gaal eigen maken

Louis van Gaal wil het 5-3-2 systeem er bij het Nederlands elftal inslijpen en zal de wedstrijd daarom serieuzer nemen dan de Belgen. Ook zullen bepaalde spelers hun plek voor het WK willen veiligstellen en daarom verwachten wij een gemotiveerder Oranje dan Rode Duivels.

Overigens heeft Nederland meer spelers in de subtop en dat alles samen zal o.i. zorgen voor een Nederlandse overwinning.

Waarschijnlijke opstelling België

Mignolet; Alderweireld, Boyata, Vertonghen; Castagne, Witsel, Tielemans, Carrasco; De Bruyne, Eden Hazard; Lukaku

Waarschijnlijke opstelling Oranje

Flekken; De Ligt, Van Dijk, Blind; Dumfries, Koopmeiners, De Jong, Malacia; Berghuis; Bergwijn, Depay

Back To Top