Skip to content

Het is zover! Maandag gaat het WK voetbal voor het Nederlands elftal van start met de wedstrijd tegen Senegal in groep A. Hieronder onder voorbeschouwing Senegal – Nederland met aansluitend tips voor de beste weddenschappen die je kan plaatsen. De wedstrijd begint maandag om 17.00 uur.

Nederland heeft nog nooit eerder tegen Senegal gespeeld. Wat kunnen we verwachten van dit duel?

WK voetbal 2022 Senegal – Nederland

Laten we beginnen met de tegenstander van Nederland. Senegal heeft een paar goede spelers rondlopen. Edouard Mendy is een keeper die speelt bij Chelsea en achterin heb je de verdedigers zoals Kalidou Koulibaly en Abdou Diallo. Koulibaly speelt nu bij Chelsea maar was jarenlang de beste verdediger van Napoli in Italië. Een beresterke verdediger. Diallo is een verdediger van PSG.

Op het middenveld loopt ook genoeg kwaliteit rond. We zullen ze niet allemaal uitlichten, maar spelers als Gueye, Mendy en Kouyaté kunnen het Oranje op het middenveld lastig maken.

Sadio Mané mist de wedstrijd tegen Oranje

Voorin heb je natuurlijk Sadio Mané rondlopen, maar hij is naar verwachting niet op tijd fit is voor de wedstrijd tegen Nederland. De sterspeler raakte vorige week geblesseerd tijdens een wedstrijd met Bayern München. De aanvaller zal later pas in actie kan komen en dat is heel goed nieuws voor het Nederlands elftal.

Buiten Mané lopen er nog andere spelers rond die echt wel kunnen scoren. Nederland is gewaarschuwd, Senegal kan een team zijn dat zwaar onderschat wordt.

Denzel Dumfries is erbij

De grote verrassing van vorige week was dat NEC doelman Jasper Cillissen niet meegaat naar het WK in Qatar. Hier moeten we maar niet te veel bij stilstaan… Hopelijk kan het Nederlands elftal zich volledig focussen op het toernooi.

Het laatste vervelende bericht was dat Denzel Dumfries geblesseerd uitviel in de laatste wedstrijd met Inter. De blessure aan zijn knie lijkt gelukkig mee te vallen en Dumfries zal maandag naar verwachting gewoon meevoetballen. Dumfries is heel belangrijk voor het Nederlands elftal en is de beste rechtsback die we op dit moment hebben.

Voorspelling Senegal – Nederland

Voor ieder land is de eerste wedstrijd op het WK voetbal programma de moeilijkste om te spelen. Iedereen moet wennen en wil ook een goed resultaat neerzetten. Wij zijn benieuwd naar de eerste opstelling van Louis van Gaal en of er verassingen zijn of nog gaan komen. Het is natuurlijk het belangrijkste dat Nederland 3 punten pakt in deze eerste wedstrijd.

Tips beste weddenschappen

De voetbal bookmakers zien Nederland als een behoorlijke favoriet voor deze wedstrijd. Dat is natuurlijk logisch, maar we moeten niet vergeten dat Senegal echt wel een goed team heeft. Een makkelijke wedstrijd en overwinning gaat het zeker niet worden.

Hoge odds voor 1-0 Nederland

Wij voorspellen dat er in Senegal – Nederland niet veel goals gaan vallen. Wij verwachten dat Senegal aardig verdedigend gaat spelen en misschien wacht op een counter. Nederland zal moeite krijgen om goede kansen te creëren, maar de kansen die ze gaan krijgen moeten afgemaakt worden.

De eerste tip voor deze wedstrijd is een weddenschap met een hele hoge quotering: “Nederland wint de wedstrijd met 1-0”.

Senegal scoort niet in wedstrijd tegen Oranje

De tweede weddenschap die we gaan spelen is “Senegal scoort minder dan 0.5 Goals”. Dit houdt in dat Senegal de gehele wedstrijd niet mag scoren. Nederland mag zoveel scoren als ze willen, maar zelfs met een 0-0 is de bet goed. Het enige dat telt is dat Senegal gewoon geen goal maakt.

Voor de wedstrijd Senegal – Nederland zijn dit de beste weddenschappen. Het wordt een moeilijke wedstrijd voor beide landen en we verwachten een laag scorende game. We gaan er wel stiekem vanuit dat Nederland 3 punten pakt! Let’s Go!

Back To Top