Skip to content

WK voetbal Nederland – Argentinië | De wedstrijden van de WK kwartfinales zijn aangebroken en Nederland neemt het vrijdagavond op tegen Argentinië. Op dit moment beginnen toch steeds meer Nederlanders in Oranje te geloven.

Wie gaat er door naar de halve finale? Het zal een heerlijke strijd worden met onze Frenkie de Jong, Memphis Depay en Lionel Messi. Lees hieronder verder voor de voorbeschouwing, voorspellingen en de beste weddenschappen bij de voetbal bookmakers voor dit duel.

Voorbeschouwing Nederland – Argentinië WK 2022

Nederland stond in de achtste finale tegenover de VS en dat land werd zeer effectief verslagen met 3-1. We horen al het hele WK dat het Nederlands elftal niet om aan te zien is en dat ze bijna niet aan voetballen toekomen. We zijn een soort “counterploegje” geworden wordt er gezegd.

Countervoetbal

Natuurlijk is mooi voetbal gewenst en zeker in Nederland zijn we dat gewend. Toch is een WK of een EK altijd anders, daar hoeft niet altijd mooi voetbal gespeeld te worden. Uiteindelijk telt het resultaat en als Nederland door te counteren straks in de WK finale staat en misschien zelfs wel wint, dan heeft niemand het er meer over dat we het via countervoetbal hebben gedaan.

Oranje groeit in het toernooi

Wij geloven dat Louis van Gaal heel goed weet waar hij mee bezig is. Hij kan een tegenstander goed analyseren en waar nodig zijn team erop aanpassen. Er is altijd ruimte voor verbetering, maar in een toernooi moet je ook groeien en dat laat Oranje nu zien. Het Nederlands elftal wordt steeds sterker en we gaan steeds meer geloven dat we de WK finale gaan halen.

De tegenstander in de kwartfinales is natuurlijk wel de zwaarste opponent van Oranje op het WK voetbal programma tot nu toe.

Argentinië afhankelijk van Messi

Argentinië heeft op het WK voetbal 2022 een valse start gemaakt door meteen de eerste wedstrijd te verliezen, van Saoedi-Arabië nota bene. Daarna zijn de Argentijnen een stuk beter gaan spelen en werd er gewonnen.

Dribbels voorkomen

Ook Argentinië verdient het zeker om in de kwartfinale te staan. Ze hebben een heel goed team, maar zijn nog altijd zeer afhankelijk van Messi. Dit is logisch, want Messi is onhoudbaar als hij er zin in heeft. Wij zijn benieuwd hoe Nederland dit gaat aanpakken. De ballen naar Messi moeten in ieder geval afgestopt worden zodat hij zijn dribbels niet kan maken.

Er zijn wat lichte blessures bij Argentinië en het is de vraag hoe ze gaan spelen. Er zit in ieder geval nog genoeg kwaliteit op de bank en dat geldt voor beide landen.

Voorspelling Nederland – Argentinië

Argentinië wordt door de in deze WK kwartfinale tegen Nederland als lichte favoriet gezien. Dit lijkt op papier logisch, maar wij denken dat er gelijke kansen zijn. Argentinië en Nederland zijn echt wel aan elkaar gewaagd en doen niet voor elkaar onder. Eerlijk gezegd verwachten wij dat deze wedstrijd nog weleens op een verlenging kan aankomen en misschien op nog wel penalty’s ook.

Wedden op de wedstrijd?

De eerste weddenschap voor Nederland – Argentinië die er wat ons betreft bij de bookmakers uitspringt is ‘Beide Teams Scoren’. Deze bet staat lekker hoog en wij verwachten minstens één goal aan beide kanten.

Nederland naar halve finale WK

De tweede weddenschap die we gaan spelen is ‘Nederland gaat door naar de volgende ronde’. Dit houdt in dat Nederland naar de halve finale gaat en het maakt niet uit op welke manier. Of het nou in 90 minuten is, na een verlenging of met penalty’s. Zolang Nederland Argentinië maar uitschakelt. Wij verwachten dat Nederland zeker een ronde verder kan komen.

Hogere odds

Als je iets meer risico met je voetbal weddenschappen wilt nemen kan je ook nog spelen voor ‘Nederland wint tijdens verlenging’ of ‘Nederland wint met penalty’s’. De odds op deze voorspellingen zijn vele malen hoger, maar er is ook meer risico om de bet te verliezen.

Back To Top