Ga naar hoofdinhoud
Zo krijg je een 10 euro gratis WK weddenschap van Unibet

#ad

Nog een paar weken Eredivisie voetbal en dan begint het WK in Qatar! Als je nu een Eredivisie bet plaatst bij Unibet.nl dan krijg je een 10 euro gratis weddenschap voor het WK voetbal. Iedere speelronde weer! Lees verder voor meer over deze speciale promotie…

10 euro gratis WK weddenschap met wedden op Eredivisie

Staat Ajax als het WK voetbal begint nog steeds bovenaan? PSV doet er alles aan om het de Amsterdammers moeilijk te maken en ook Feyenoord en AZ zijn nog steeds kanshebbers voor de titel. De competitie belooft dit seizoen ongemeen spannend te worden.

Voor het wedden op Eredivisie kun je bij Unibet iedere week weer terecht, dat wist je waarschijnlijk wel. Elke ronde staan er heel wat leuke weddenschappen online waarop jij kan inzetten. En nu is dat dus extra interessant want Unibet heeft met het oog op het WK voetbal een speciale actie.

Unibet actie WK voetbal

Plaats je bij Unibet.nl tussen donderdag en zondag een weddenschap van minstens 5 euro, dan krijg je nu tijdelijk een gratis WK weddenschap van 10 euro! Je kan inzetten op welke Eredivisie weddenschap je maar wilt, als de quotering van die weddenschap maar 1.40 of hoger is.

De aanbieding loopt van 17 oktober t/m zondag 13 november, dus je kunt nog drie weken meedoen en drie keer 10 euro aan gratis WK weddenschappen meepakken.

#ad

UNIBET /
€40 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

Gratis WK weddenschappen Unibet

Voor de Eredivisie zijn er meer dan voldoende inzetmogelijkheden en tijdens het WK voetbal zijn de wedopties zo mogelijk nog talrijker. Wie gaat gaat het WK 2022 winnen, wie wordt de topscorer en welke landen komen als groepswinnaars uit de bus?

Met een voorspelling maak je het toernooi in Qatar nog spannender. En daarbij komt die gratis WK weddenschap van tien euro goed van pas. Je kan tot het einde van de promotie nog 3 Free Bets meepakken.

Hoe werkt de Unibet WK promo?

Hieronder de belangrijkste voorwaarden van de promotie. De exacte voorwaarden kun je nalezen op de site van bookmaker Unibet.

  • Spelers van 24 jaar en ouder kunnen van de promotie gebruikmaken door zich in hun account ervoor aan te melden
  • Ben je een nieuwe speler? Meld je dan eerst hier bij Unibet.nl aan
  • Plaats een Eredivisie weddenschap van minstens 5 euro op een selectie met een minimale odd van 1.40 en je ontvangt een gratis 10 euro WK weddenschap
  • De free bet kun je alleen voor het WK voetbal gebruiken en is geldig tot het einde van het WK
  • Elke donderdag – zondag is deze promo beschikbaar
  • Weddenschappen moet je plaatsen met cash. Dus niet met bonusgeld, profit boosts, free bets etc.

Voetbal voorspellen?

Back To Top