Ga naar hoofdinhoud
Wint Oranje van Ecuador? 50 x je inleg voor nieuwe Unibet spelers

#ad

Wil je deze week inzetten op de wedstrijd van Nederland tegen Ecuador en heb je nog geen bookmakersaccount om dat te doen? Dan is dit een heel mooi moment om er een te openen. Je kan bij bookmaker Unibet.nl namelijk met de inzet van €1 50.00 euro winnen als Oranje wint van Ecuador!

Unibet WK Oddsboost promotie!

Nederland wint van Argentinië 50x je inzet!

#Ad Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn. Max inzet €1, €50 winst

Actie Unibet Nederland – Ecuador: 50 x je inleg

Met je nieuwe account kun je vervolgens gedurende het hele WK voetbal inzetten op alle andere wedstrijden en natuurlijk kun je er ook mee wedden op Eredivisie voetbal, de KKD, het WK darts dat eraan zit te komen, Formule 1, tennis en op nog veel meer.

Herkansing

Voor de eerste wedstrijd van het Nederlands elftal op het WK programma was er een vergelijkbare actie. Toen kon je 10 x je inleg krijgen (met een maximale inzet van €5) als er gewonnen werd van Senegal. Heb je die Unibet actie toen gemist, dan is er nu een herkansing. Dit keer krijg je 50 x je inleg als Nederland wint. Je mag maximaal 1 euro inzetten.

50 euro winnen met de inzet van €1

De WK voetbal promotie is er voor alle inwoners van Nederland van 24 jaar en ouder die nog geen account bij bookmaker Unibet hebben. Per huishouden kan je eenmalig van de WK deal gebruikmaken en je hebt tot aanvang van de wedstrijd de tijd om je aan te melden.

Oranje favoriet

Nederland is veruit favoriet tegen Ecuador en bestaande Unibet spelers krijgen op het moment van schrijven een quotering van 1.81 bij een inzet op winst van Oranje. Die odd is ook niet verkeerd, maar als nieuwe speler bij Unibet.nl kun jij nu tijdelijk dus met de inzet van 1 euro maar liefst 50 euro winnen. Dat is wel andere koek.

Promotie voorwaarden

Er zijn een paar milde voorwaarden aan de aanbieding verbonden. En dat zijn:

  • De promotie is er alleen voor nieuwe spelers bij Unibet. Je moet 24 jaar of ouder zijn en in Nederland wonen
  • De actie geldt alleen voor de geselecteerde wedstrijd
  • De maximum inzet is 1 euro en de actie loopt tot de officiële start van de wedstrijd
  • Er is 1 WK odds boost op Nederland – Ecuador per huishouden toegestaan
  • Om de verhoogde quotering te ontvangen moet je registreren bij Unibet, storten, de juiste weddenschap plaatsen en de odds boost aanvinken
  • Alleen single weddenschappen zijn geldig, each way bets zijn niet toegestaan

De volledige voorwaarden vind je bij de betreffende promo van Unibet.nl. Lees ze door!

Bookmaker deelt 5 miljoen uit als Nederland WK wint

Naast deze promotie, is er overigens nog een leuke WK deal bij Unibet. De bookmaker deelt 5 miljoen uit als Nederland het WK voetbal wint. Iedereen die een weddenschap van 5 euro of meer heeft geplaatst op een van de groepswedstrijden van Oranje, speelt automatisch mee.

Unibet 5 miljoen euro WK promotie!

Unibet geeft €5.000.000 weg als Nederland het WK wint!

#Advertentie. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

Back To Top