Ga naar hoofdinhoud
WK deal Nederland - Qatar: 50.00 x je inleg als Oranje wint

#ad

Senegal – Nederland is de eerste wedstrijd van het Nederlands elftal op het WK 2022. Was je misschien toch al van plan de komende weken wat WK voorspellingen te doen, dan is dit wellicht een uitgelezen moment om een account bij Unibet.nl aan te maken.

Nieuwe spelers krijgen namelijk een spectaculaire verhoogde quotering van wel 10.00 x de inleg uitbetaald bij winst van Oranje!

Unibet WK Oddsboost promotie!

Nederland wint van Argentinië 50x je inzet!

#Ad Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn. Max inzet €1, €50 winst

WK deal Unibet

Deze WK deal is er voor iedereen van 24 jaar en ouder. Voorwaarde is dat je in Nederland woont en nog geen klant van Unibet.nl bent. Je mag per huishouden één keer van deze geweldige odds boost gebruikmaken en tot maximaal 5 euro inzetten. Weet Nederland in zijn eerste wedstrijd van Senegal te winnen dan kan je dus tot wel 50 euro uitbetaald krijgen.

Unibet aanbieding wedden Senegal – Nederland

Unibet is een hele populaire online voetbal bookmaker in Nederland. Ze hebben een compleet en divers aanbod sportweddenschappen en je pakt er negen van de tien keer de hoogste quoteringen. Daarnaast is de Unibet bonus voor nieuwe spelers altijd aantrekkelijk en er lopen altijd leuke promoties.

Zo loopt er nu behalve de odds boost actie voor Nederland – Senegal nog een WK actie: wordt Nederland wereldkampioen, dan verdeelt Unibet 5 miljoen euro onder iedereen die een weddenschap van minimaal 5 euro heeft geplaatst op één van de groepswedstrijden van Nederland.

WK programma 2022

Het WK voetbal wordt gespeeld van 20 november tot 18 december! Wie gaat er winnen in Qatar en hoe ver komt Oranje? Voor het WK programma en meer 

Odds boost Unibet voor Nederland tegen Senegal

Voor alle wedstrijden op het speelschema WK voetbal zijn er bij Unibet tal van inzetmogelijkheden met uitstekende quoteringen, maar van de verhoogde odds voor Senegal – Nederland kun je slechts een paar dagen profiteren.

Wil je gebruikmaken van de aanbieding, dan zijn dit de belangrijkste voorwaarden:

  • Je kan 1 x per huishouden van de Nederland – Senegal actie bij Unibet gebruikmaken
  • Je moet minimaal 24 jaar oud zijn en in Nederland wonen
  • De maximale inzet op de wedstrijd is 5 euro. Je kan dus maximaal 50 euro cash winnen
  • De promotie geldt alleen voor de wedstrijd van Oranje tegen Senegal en je kan inzetten tot de officiële aanvang van de wedstrijd
  • Alleen single weddenschappen zijn geldig, each way weddenschappen zijn niet toegestaan
  • Je kan de aanbieding niet combineren met andere Unibet acties
  • Om de verhoogde notering te krijgen dien je een Unibet.nl account aan te maken, een storting te doen en de juiste weddenschap te plaatsen. Vergeet niet de ‘odds boost’ in je weddenschap aan te vinken!

Unibet WK Oddsboost promotie!

Nederland wint van Argentinië 50x je inzet!

#Ad Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn. Max inzet €1, €50 winst

Back To Top