Ga naar hoofdinhoud

Een bookmaker is iemand die het mogelijk maakt om te wedden op Eredivisie, bekervoetbal, KKD en nog heel wat meer. Voor het wedden op sport heb je dus een account bij een van de Nederlandse voetbal bookmakers nodig.

Het aanmaken van een account bij Unibet.nl is makkelijk en je kunt er naast gokken op voetbal uitslagen, natuurlijk nog heel wat meer sportweddenschappen mee afsluiten. Bovendien heb je als accounthouder toegang tot heel veel live streams.

Welke bookmaker voor voetbalvoorspellingen moet je kiezen en hoe werkt het precies? Op deze pagina alle uitleg en info die je nodig hebt.

#ad

UNIBET /
€40 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

Voetbal bookmakers Nederland

Sinds de legalisering van het online wedden op sport zijn er naast Toto een aantal nieuwe voetbal bookmakers in Nederland opgedoken. Sommige, zoals BetCity, zijn helemaal nieuw maar ook bookies met een jarenlange ervaring op het gebied van voetbal wedden hebben een vergunning gekregen. Unibet en Bet365 zijn bijvoorbeeld gerenommeerde, zeer betrouwbare bookmakers met uitstekende quoteringen.

Unibet: een populaire bookmaker in Nederland

In ons land is Unibet.nl zeer populair. Ruim voor de legalisering (toen online gokken in de praktijk nog werd gedoogd) kon deze bookmaker uit Zweden al rekenen op honderdduizenden Nederlandse spelers. Unibet covert talloze competities, heeft veel live streams en er lopen vaak hele mooie promoties.

Bij Unibet pak je ook meestal de hoogste odds voor voetbal en dat is natuurlijk waar we het voor doen. Bovendien werkt de site lekker; het is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

Bet365: het beste wat er is

Of neem bijvoorbeeld Bet365.nl. Deze aanbieder van sportweddenschappen is al een paar decennia online actief en geldt als een van de allerbeste voetbal bookmakers die er zijn. Waarom? Dat komt door het gigantische aanbod, de vele live streams (verderop daarover meer) en het enorme assortiment voetbal weddenschappen; zowel pre-match als in-play. En dan hebben ze ook altijd wat aantrekkelijke extra’s zoals Super Boosts, geld terug bij 0-0 en vroege uitbetalingen.

Bookmaker Bet365 is wereldwijd het grootste online wedkantoor en heeft meer dan 63 miljoen spelers. En dat is natuurlijk niet voor niets…

#ad
Bet365
Nieuwe klanten
Tot wel €100 in wedkredieten

Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, Loketkansspel.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen.

Wat is een bookmaker precies?

Een bookmaker biedt dus sportweddenschappen aan. Na het aanmaken van bijvoorbeeld een Toto, Bet365 of Unibet.nl account waar je wat speelgeld op hebt gestort, kun je gelijk gaan spelen.

Op de website van een bookmaker vind je in een overzicht alle sporten waarop je kan wedden. Zoek de wedstrijd of het toernooi van je keuze op en je vindt alle mogelijke weddenschappen.

Heb je de weddenschap die je wilt aangaan gevonden dan klik simpelweg op de quotering* die daarbij hoort. Geef aan welk bedrag je wilt inzetten (dat kan van enkele centen tot aan vele euro’s) en bevestig. Je weddenschap is geplaatst en nu maar afwachten of je voorspelling goed was. Het geld van een gewonnen weddenschap wordt automatisch in je account gestort en kun je op ieder gewenst moment laten uitbetalen.

* Zegt iets over de winkans en het is ook het bedrag dat je x je inzet kan winnen

Voetbal voorspellen?

De beste voetbal bookmakers

Een van de echte allround voetbal bookmakers is Bet365. Zij hebben een heel indrukwekkend aanbod; het aantal competities waarop je kan inzetten is onovertroffen. Dat gaat van lagere divisies in landen als Taiwan en Iran tot aan de Europese en Zuid-Amerikaanse topcompetities en alles daar tussenin. En dan zijn er vervolgens tig soorten voetbal weddenschappen beschikbaar, van simpelweg het voorspellen van winnaars tot aan het gokken met handicaps, wedden op de stand bij rust, goalscorers, kaarten en nog veel meer.

Welke bookmaker voor Eredivisie wedden

Natuurlijk zijn er veel meer online wedkantoren (neem bijvoorbeeld Toto, BetCity en Holland Casino) maar onze voorkeur gaat zoals gezegd uit naar voetbal wedden bij Unibet of bookmaker Bet365. Deze goksites zijn gewoonweg top: het aanbod en de odds zijn prima, de welkomstbonus is leuk en je weet dat je bij een betrouwbare bookmaker speelt waarbij alles dik in orde is.

Gratis live streams

Bovendien streamen voetbal bookmakers Unibet en Bet365 (in tegenstelling tot bijvoorbeeld Toto Sportweddenschappen) ook enorm veel sport en daar kun je als klant gratis naar kijken! De enige voorwaarde om live te kunnen kijken is dat je account over een positief saldo beschikt of dat je in de afgelopen 24 uur een weddenschap hebt geplaatst.

Het zal je verbazen hoeveel sporten gestreamd worden. Natuurlijk heel veel voetbal, maar ook tennis, darts, basketbal, enzovoorts. Eredivisie voetbal mag helaas niet in Nederland worden gestreamd vanwege de uitzendrechten, maar met je bookmakersaccount kijk je wel naar onder meer Spaans, Belgisch, Italiaans en Duits voetbal.

Wedden en kijken

De live streams zijn natuurlijk bedoeld als hulpmiddel bij het live wedden op voetbal. Want In-Play voetbal betting is populair en met een live stream probeert de bookie het je zo makkelijk mogelijk te maken. Maar je kan ook gewoonweg live stream sport kijken zonder weddenschappen af te sluiten. Ideaal voor als je wedstrijden wilt zien die niet op tv worden uitgezonden of die achter een dikke betaalmuur zitten.

#ad

UNIBET /
€40 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.
Back To Top