Ga naar hoofdinhoud
Feyenoord - PSV Eredivisie voorspellen winnaar Deposit Photos

De spelers van Feyenoord worden het vast beu om telkens te moeten horen dat dit een mislukt seizoen is en dat het team zo enorm er is teruggevallen. En de stand op de ranglijst liegt natuurlijk niet, maar toch zal het gevoel leven dat komend weekend in de topper tegen PSV iets moet worden rechtgezet.
De strijd ontbrandt zondag 25 februari vanaf 14:30 uur.

Programma Eredivisie 2017 – 2018

Feyenoord – PSV: kleine marges koploper

PSV begint aan de match met 62 punten, liefst 20 meer dan Feyenoord. Qua goals tegen zit er amper verschil tussen de teams, met 25 stuks voor de koploper en 24 voor de Rotterdammers. Het probleem schuilt in het maken van goals, want terwijl dat PSV al 62 keer lukte staat bij Feyenoord de teller op 46.

Al tien keer sloot PSV een competitiewedstrijd af met de meest zuinige overwinning denkbaar, dus precies één goal verschil. Dat was in de helft van het totale aantal zeges het geval, terwijl het bij Feyenoord om vier van de twaalf overwinningen gaat. Verwacht je dat PSV aan zijn trip drie punten overhoudt, overweeg dan een voorspelling te doen op een uitslag als 0-1 of 1-2.

Koploper mist Hirving Lozano

Er is een kans dat PSV het moet doen zonder clubtopscorer Hirving Lozano. De Mexicaanse spits deelde afgelopen weekend in de wedstrijd tegen Heerenveen een elleboogstoot uit. De bond KNVB doet een schikkingsvoorstel van drie speelronden schorsing. PSV gaat in beroep en dat dient donderdag. Dan pas wordt duidelijk of Lozano onder meer deze partij mist. En die kans lijkt gezien de beschikbare, duidelijke videobeelden erg groot.

Wie moet voor de Brabanders dan de goals maken? Luuk de Jong stapt tegenwoordig heel wat zelfverzekerder het grasveld op dan voor de winterstop. Hij heeft zijn zogeheten ‘scoring boots’ weer gevonden. Denk je dat hij ook zondag het net vindt, dan kun je prima scoren met een weddenschap.

Doe je Eredivisie voorspelling en win bij Mr Green!

Feyenoord favoriet

Wedden op de wedstrijd? De twee vorige bezoekjes van PSV aan De Kuip liepen verkeerd af. Daarvoor won PSV wel tweemaal, daar weer voor won Feyenoord twee keer. Kortom, Feyenoord won vier van de zes vorige keer dat PSV op bezoek kwam en het totale doelsaldo over die serie is 9-6.

En nu is ook nog eens Robin van Persie op stoom gekomen. Wellicht is de topscorer aller tijden van Oranje klaar om van begin tot eind mee te doen en zijn oude glorie te doen herleven. Verwacht je dat hij en Feyenoord er op los gaan scoren, pak dan de ‘over 1.5 goals’ weddenschap voor het thuisteam met een quotering van 1.98 of de ‘over 2.5 goals’ op 4.35. Een goal van Luuk de Jong levert je momenteel 3.20 per ingezette euro op.

Back To Top