Ga naar hoofdinhoud
Voorspellingen programma Eredivisie: Frank de Boer trainer Heerenveen? Getty

In de snelle wereld van online nieuws is het goed om iemand ook de kans te geven om zich te verdedigen. En nadat diverse media, ook deze site, diverse verhalen naar buiten bracht over Groningen-speler Mimoun Mahi is het nu de beurt aan hem om zijn verhaal te vertellen.

De sneeuwbal werd aan het rollen gebracht door Quote, niet echt een sportmedium. Naar aanleiding van de schorsing die Mahi kreeg opgelegd door FC Groningen dook iemand op de zaak. En de journalist beweerde dat Mahi zijn teamgenoot Lars Veldwijk, die onlangs was beroofd in Amsterdam, toe had gebeten dat de overvaller hem neer had moeten schieten.

Programma Eredivisie 2017 – 2018

Mimoun Mahi ontkent aantijgingen

Mahi, die zich afgelopen weekend met het Marokkaans elftal plaatste voor het WK 2018, heeft eindelijk via Instagram op de situatie gereageerd. “Ik heb nooit, maar dan ook echt nooit Lars Veldwijk dit soort walgelijke verwensingen gewenst”, zegt hij.

Hij erkent dat hij misschien iets anders lelijks heeft gezegd, maar niet dit. “In de emotie van een wedstrijd wordt uiteraard weleens wat verkeerd gezegd en ik heb mij op dat moment ook laten leiden door mijn emoties, maar een uitspraak als deze zou ik nooit in mijn leven kunnen doen”, zo besluit hij zijn betoog.

Waar moet Frank de Boer heen?

We laten de situatie even rusten en buigen ons over Frank de Boer. Wat is de volgende stap van de voormalige trainer van Ajax? Na mislukte en bizar korte periodes bij Inter Milan en Crystal Palace zitten buitenlandse clubs vermoedelijk niet met open armen op de ex-verdediger te wachten. Terugkeren naar de Eredivisie en daar zijn reputatie weer wat opvijzelen is het devies.

Maar welke clubs hebben momenteel een nieuwe trainer nodig en welke daarvan zal hij interessant vinden? Wellicht sc Heerenveen, dat na elf Eredivisie speelrondes slechts vijftien punten heeft. Daar in Friesland lopen toch groeibriljantjes rond als Arber Zeneli, Denzel Dumfries en Martin Odegard, waar De Boer wat moois van moet kunnen smeden. Bij Ajax was hij niet anders gewend dan om veel tieners en begin twintigers te leiden.

Of gaat hij voor het bondscoachschap van Oranje, of anders de vacature bij het Schotse Rangers, waar hij in de nadagen van zijn loopbaan enige tijd voor speelde?

Doe je Eredivisie voorspelling en win bij Mr Green!

Eredivisie voorspellingen

Wedden op Eredivisie: FC Groningen speelt komend weekend tegen Vitesse. De Noorderlingen noteren 3.15, gelijkspel 3.50 en de Arnhemmers 2.17. Heerenveen kan dit weekend wellicht een punt pakken tegen Twente. We tippen je in te zetten op gelijkspel @3.55 bij bookmaker Mr Green.

Back To Top