Ga naar hoofdinhoud
Voorbeschouwing PSV – FC Utrecht Eredivisie voorspellingen

PSV – FC Utrecht Eredivisie. Na de zomerperiode waarin we van het WK voetbal hebben kunnen genieten is het nu tijd voor een nieuw seizoen. Zaterdag 11 augustus om 20.45 uur trappen ze in het Philips stadion af met de wedstrijd PSV tegen Utrecht. Meteen een pittige wedstrijd op papier voor beide clubs.

Programma Eredivisie 2018 – 2019

Voorspellingen PSV – FC Utrecht

De onderlinge resultaten tussen deze twee beide clubs zijn flink in het voordeel van PSV. De laatste 10 Eredivisie wedstrijden zijn door PSV gewonnen. Alleen tussentijds in de strijd om de KNVB Beker heeft Utrecht weten te winnen. PSV is thuis heel erg sterk. De laatste 32 wedstrijden in Eindhoven zijn niet verloren gegaan en dat zegt toch heel wat. FC Utrecht is een ander verhaal. Van de laatste zeven uitwedstrijden werd er geen een keer gewonnen.

Toch is het in de eerste wedstrijd van het seizoen altijd aftasten en wil niemand dat duel verliezen. En de vraag is hoe Mark van Bommel als nieuwe trainer de jongens bij PSV neerzet en of hij daarmee een goed resultaat behaalt. Ik voorzie een kleine overwinning voor PSV deze eerste wedstrijd. Het zal niet makkelijk worden maar de 3 punten zullen in eigen huis blijven.

Eredivisie PSV – Utrecht

PSV is de kampioen van afgelopen seizoen. Deze zomer vertrok trainer Philip Cocu voor nieuwe uitdaging in Turkije bij Fenerbahce. Zijn vervanger is zeker niet de minste en is een grote speler geweest bij PSV: Mark van Bommel. Dit is zijn eerste klus als hoofdtrainer en hij heeft Bert van Marwijk bij de club betrokken als een soort adviseur. Of het verstandig is om je schoonvader erbij te halen is nog maar de vraag. Het is goed voor te stellen dat als het minder loopt en de resultaten niet goed zijn, er juist extra frictie van komt. De toekomst zal het leren.

Selectie PSV

PSV heeft dit seizoen helaas sterkhouder en aanvoerder Marco van Ginkel niet meer in de gelederen. Net als de twee verdedigers Arias en Brenet. Van Ginkel kampt met een zware blessure, Arias is gekocht door Atletico Madrid en Brenet is vertrokken naar Hoffenheim in de Bundesliga. Als nieuwe aanwinsten zijn gekomen Dumfries van Heerenveen, Angelino van Manchester City en Trent Sainsbury van JS Suning uit de Chinese competitie. Laatstgenoemde speelde ook op het WK met Australië. Het is afwachten of deze nieuwe aanwinsten de vertrokken spelers kunnen vervangen.

Doe je Eredivisie voorspelling en win bij Kroon Sport!

Selectie FC Utrecht

Utrecht is afgelopen Eredivisie seizoen netjes vijfde geworden. Daarmee hebben ze de Europa League play offs afgedwongen. Helaas voor Utrecht werd in de laatste ronde verloren van Vitesse. In dit nieuwe seizoen kunnen ze zich weer volledig richten op de nieuwe kansen.

Ook de selectie van FC Utrecht is veranderd. Zo is Labyad vetrokken naar Ajax en is Ayoub naar Feyenoord gegaan. Er zijn gelukkig ook nieuwe spelers bij gekomen: Gustafson van Feyenoord, Van Overeem van AZ en Guwara van Werder Bremen. Ook hier is het afwachten of de nieuwe aanwinsten het verschil kunnen maken.

Eredivisie Nieuws

Back To Top