Ga naar hoofdinhoud
Eredivisie transfer Hirving Lozano PSV Arsenal Magallan Ajax Getty

Eredivisie transfers. Nu er op het WK Voetbal nog maar acht landen mogen dromen van de beker, hebben de internationals van de uitgeschakelde deelnemers de handen vrij om te onderhandelen met potentiële nieuwe werkgevers. Hirving Lozano, in de achtste finale met Mexico uitgeschakeld door Brazilië, is er zo eentje. De PSV-speler wordt in verband gebracht met Arsenal.

Programma Eredivisie 2018 – 2019

Hirving Lozano niet te houden voor PSV

Al in de winterstop, toen Lozano in zijn eerste maanden in Eindhoven enorm veel indruk had gemaakt, werd het voor PSV-fans duidelijk dat het erg lastig ging worden om de Mexicaan langer dan één seizoen op de Nederlandse velden te bewonderen. ‘En als hij dan straks ook nog een goed WK speelt’, zo luidde de vrees, ‘dan is hij natuurlijk helemaal onhoudbaar’. Die vrees komt uit, want Lozano maakte een prima goal tegen Duitsland en liet regelmatig zijn snelheid, loopvermogen en slimme positionering zien in Rusland.

Arsenal wil knip trekken voor transfer

Volgens de Mexicaanse tak van de sportzender ESPN wil Arsenal de knip trekken voor de 22-jarige vleugelspeler. In de afgelopen 20 jaar zat het niet in de genen van Arsenal om enorme bedragen te betalen voor spelers. Arsene Wenger wilde liever jeugdspelers laten doorstromen of vrij onbekende tieners oppikken en kneden. Maar Wenger is weg en de nieuwe trainer Unal Emery heeft schijnbaar zijn zinnen gezet op Lozano. PSV verlangt naar verwachting circa 40 miljoen euro.

Wie er allemaal mee gaan bieden om Lozano moeten we afwachten. Al tijden wordt gefluisterd dat ook Juventus, Valencia, Barcelona en Everton hun slag willen slaan. Momenteel staat het transferrecord van PSV qua verkoop op de naam van Jurgen Locadio, die voor ongeveer 17 miljoen euro naar Brighton ging. Mocht Lozano gaan, dan zal dat record worden verbroken, zoveel is zeker.

Ajax en Lisandro Magallan

Ajax zit al tijden achter Lisandro Magallan aan, de 24-jarige centrale verdediger van Boca Juniors. Het probleem was dat de Argentijnse club eerst een vervanger wilde aantrekken. Dat probleem is opgelost: Carlos Izquierdoz wordt overgenomen van Santos Laguna uit Mexico. De medische keuring heeft Magallan al achter de rug, dus nu kan de deal snel worden beklonken. In dat geval is hij na Dusan Tadic, Hassane Bandé, Perr Schuurs en Zakaria Labyad de vijfde aankoop. Ajax hoopt ook Daley Blind terug te halen naar Amsterdam.

Doe je Eredivisie voorspelling en win bij Kroon Sport!

Wie wordt kampioen in Eredivisie seizoen 2018 2019? Doe je voorspelling nu en pak een prima notering bij de bookies.

Back To Top