Ga naar hoofdinhoud
Joey Veerman naar PSV, Bazoer niet te koop en Pröpper stopt

In de winterstop gaan er enkele dingen veranderen in de personele samenstelling van PSV. Zo gaat de club, momenteel koploper in de Eredivisie, afscheid nemen van Nicolas Isimat-Mirin, Bart Ramselaar en Ramon Lundqvist. Maar de fans hoeven niet te vrezen dat er alleen uitgaande bewegingen zijn. Een nieuw talent wordt binnenboord gehaald: Richard Ledezma.

Programma Eredivisie 2018 – 2019

Isimat nog geen speeltijd bij PSV gehad

Het is voor het voornoemde drietal geen enorme verrassing dat PSV bereid is ze tegen een zacht prijsje van de hand te doen. Isimat heeft in de huidige jaargang van de Eredivisie nog geen seconde gespeeld en zijn contract loopt in de zomer van 2019 af. Kortom, nu kan er nog een beetje aan hem worden verdiend. Wordt hij de komende weken niet verkocht, dan loopt hij over een half jaar gratis de deur uit.

Geen ruimte voor Ramselaar

Ramselaar heeft nog wel een contract voor twee jaar. Vorig seizoen leek hij een doorbraak te forceren: hij kwam in 31 van de 34 speelronden uit. Maar op het middenveld is er nu echt geen ruimte voor hem. Lundqvist heeft eveneens een aflopend contract en is mede door blessureleed nog niet echt doorgebroken vanuit Jong PSV.

PSV serieuze plannen met Richard Ledezma

Dan nu Ledezma. Hij werd afgelopen september 18 jaar en was daarvoor al op stage in Eindhoven. Het is echter verboden om spelers van buiten de Europese Unie te contracteren voordat ze volwassen zijn. De centrale middenvelder mag nu dus wel zijn krabbel zetten.

Hij is nu nog actief bij Real Monarchs en is al opgeroepen voor de Verenigde Staten onder 20 jaar. PSV zal serieuze plannen met hem hebben, want als niet-Europeaan moeten ze hem een hoger salaris geven.

Qua totale marktwaarde van de hele selectie loopt PSV nog flink achter bij Ajax. Volgens de site Transfermarkt hebben alle contractspelers bij PSV een gezamenlijke waarde van 169 miljoen euro. Ajax heeft dik 300 miljoen op het veld staan.

Doe je Eredivisie voorspelling en win bij Kroon Sport!

Wedden op Eredivisie? Vrijdag staat PSV in het eigen stadion tegenover Excelsior. De bookmakers verwachten een forse thuiszege. Na de nederlaag tegen Feyenoord zal de koploper willen aantonen dat het nog steeds op titelkoers ligt. We tippen dat PSV minstens viermaal scoort voor 2.00 x je inleg bij een goede voorspelling.

Back To Top