Ga naar hoofdinhoud
Solidariteitsfonds van start, KNVB wil ruimere transferwindow

Ook dit seizoen maakt PSV op huurbasis gebruik van de diensten van Marco van Ginkel. Het verschil is dat hij de vorige twee keer pas na de winterstop in Eindhoven verscheen. Ditmaal maakt de middenvelder ook de aftrap van het seizoen mee.

Concept programma Eredivisie 2017 – 2018

Is het voor de carrière van Van Ginkel nou goed of slecht nieuws dat hij uit kan kijken naar een jaartje eredivisievoetbal? Hij zal niet een contract bij Chelsea hebben getekend met de ambitie om constant uitgeleend te worden.

Van Ginkel: “lekker om heel seizoen bij de ploeg te zijn”

Wellicht is het zijn plan om de pannen van het stadiondak te spelen en in de winterstop naar Londen terug te keren. Al wijzen zijn interviews er op dat hij Chelsea al uit zijn hoofd heeft gezet: “Ik ben twee keer een half jaartje PSV’er geweest en vind het lekker nu een heel seizoen bij de club en de ploeg te zijn.”

Het langere verblijf van Van Ginkel is zeer welkom, want PSV heeft Andrés Guardado en Siem de Jong moeten laten gaan. Daardoor dreigden er wat gaten in het middenveld te ontstaan. De volgende stap is om de verdedigende linie op orde te krijgen. Linksback Jetro Willems vindt het na vijf jaar PSV zo zoetjes aan wel tijd om het buitenland op te zoeken. Hij krijgt toestemming om het trainingskamp te verlaten en ergens zijn handtekening te zetten. Vermoedelijk bij het Duitse FC Freiburg.

Feyenoord presenteert aanwinsten in de helikopter

Zeg je open dag bij Feyenoord, dan zeg je helikopter. Het belangrijkste moment van de dag is de presentatie van de nieuwe aanwinsten. In de hoop dat het hoogvliegers zijn, dalen ze vanuit een helikopter neer in De Kuip. Het betrof ditmaal een drietal: Jean-Paul Boëtius, Kevin Diks en Sofyan Amrabat. Diks is een huurling, Boëtius is een product van de jeugdopleiding die nu terugkeert.

Technisch directeur Martin van Geel had een paar hoopvolle woorden voor de massaal toegestroomde Feyenoordfans. “Een speler als Robin is altijd welkom bij Feyenoord. Ik verwacht dat we uiteindelijk nog zeker drie of vier nieuwe spelers halen.

Concept programma Eredivisie 2017 – 2018

Wedden op Eredivisie

Hoe zal het nieuwe seizoen verlopen? Komt er een herhaling van de eindstand, Feyenoord eerste en Ajax tweede? Die volgorde noteert @6.00. Denk je eerder aan Ajax eerste, PSV tweede, dan kan dat tegen @3.00.

Bookmaker Mr Green ziet Ajax winnaar van de Eredivisie worden @2.10, PSV op plaats 2 @2.50 gevolgd door Feyenoord met een quotering van @4.00

Eredivisie Nieuws

Back To Top