Ga naar hoofdinhoud
Transfers: Wie komt en gaat bij PSV, Ajax en Feyenoord?

Over drie dagen begint het WK Voetbal 2018 maar dat is in de bestuurskamers van PSV, Ajax en Feyenoord niet zo’n opwindend vooruitzicht. Prioriteit is om ongewenste spelers de deur uit te krijgen, aantrekkelijke aanbiedingen op sterspelers te bestuderen en het lijstje met vervangers af te gaan. Hier is een overzicht van de Eredivisie transferbuzz.

Programma Eredivisie 2018 – 2019

Transfers PSV

De landskampioen zet alles op alles om Angelino zo snel mogelijk over te laten komen van Manchester City, de kampioen van Engeland. Vorige week werd er al stevig getrokken aan de linksback en inmiddels legt PSV zich er bij neer dat er vijf miljoen euro betaald moet worden. Mocht de 21-jarige Spanjaard overkomen, dan moet hij met de net aangetrokken Nick Viergever concurreren om een basisplek. Voordeel is dat Angelino zijn weg in de Eredivisie al kent doordat hij vorig jaar werd uitgeleend aan NAC.

Samenhangend met de uitgaven die gedaan moeten worden voor Angelino zal PSV haast maken van de exit van Nicolas Isimat-Mirin. Het Franse Rennes is bereid circa 6 miljoen euro voor de verdediger neer te tellen en dat komt natuurlijk prima uit. Een nog dikkere kaskraker lijkt de verkoop van Santiago Arias te worden. Juventus, de kampioen van Italië, schijnt naar zijn diensten te hengelen en zo’n grootmacht moet dan natuurlijk wel met de buidel zwaaien. PSV verwacht zo’n 10 tot 15 miljoen euro op te halen.

Transfers Ajax

Er speelt heel veel tegelijk bij Ajax en daarbovenop schijnt FC Barcelona nu zijn vizier te hebben gericht op middenvelder Frenkie de Jong. Dat is nou net een kracht waarvan Ajax echt liever niet heeft dat hij vertrekt, al is natuurlijk elk contract af te kopen. De dealmakers van de Amsterdammers hebben schoorvoetend geaccepteerd dat Justin Kluivert niet meer te houden is en richten zich dus liever op het afhandelen van zijn droomtransfer naar AS Roma.

Wat binnenkomende spelers betreft lijkt de club zich vooral te bekommeren om Lisandro Magallán én Dusan Tadic.

Transfers Feyenoord

Het vertrek van Karim El Ahmadi zit er aan te komen. Hij is 33 jaar, een logische leeftijd om nog wat te laten zien in een buitenlandse competitie. Toulouse (Frankrijk) is in de race maar misschien is het salaris veel fijner bij Al-Jazira uit de Verenigde Arabische Emiraten. El Ahmadi komt in actie op het WK met Marokko en kan zichzelf dan nog even extra in de kijker spelen.

Doe je Eredivisie voorspelling en win bij Kroon Sport!

Wie wordt kampioen in Eredivisie seizoen 2018 2019? Doe je voorspelling nu en pak een prima notering bij de bookies.

Back To Top