Ga naar hoofdinhoud
Transfers Eredivisie Kenny Tete weg bij Ajax | Tonny Vilhena blijft bij Feyenoord Getty

Eredivisie transfers. Kenny Tete lijkt zich los te maken van Ajax (en andersom). De verdediger gaat niet mee op trainingskamp, wat een teken is dat een transfer aanstaande is. Ook Mitchell Dijks zal ontbreken in Zillertal, waar de nieuwe trainer Marcel Keizer 25 man onder handen gaat nemen.

Op zondagavond druppelden ook al details binnen over de stand van zaken van Tetes jacht op een nieuwe club. Sky Italia rapporteert dat Ajax vier miljoen euro verlangt voor de 21-jarige rechtsback. En Inter Milan schijnt niet meer te willen betalen dan 3,5 miljoen, wat het gat tussen vraag en aanbod toch vrij overbrugbaar doet lijken. Maar dan zal de voormalige grootmacht snel moeten zijn, want volgens het AD zijn ook Olympique Lyon en enkele Engelse teams geïnteresseerd.

Devinitieve programma Eredivisie 2017 – 2018

Transfers Eredivisie

In 2005 schitterde hij als zeventienjarig broekie met PSV in de Champions League. Tegenwoordig is Ismail Aissat een voetballer zonder club. En als werkloze speler zou je toch blij verrast horen zijn als een club je een soort stage aanbiedt. Maar Aissati was juist gepikeerd toen ADO Den Haag, waar hij mee zou trainen om zijn conditie op peil te houden, in een persbericht opschreef dat de middenvelder een week de tijd kreeg om een contract te verdienen.

Het leidde tot een vreemde redenering bij de tweevoudig Marokkaans international. “Dat is helemaal niet mijn intentie. Dus zie ik maar van de trainingen af”, aldus Aissati. Zo lijkt hij dus niet de naam van ADO Den Haag toe te gaan voegen aan zijn rijtje eerdere eredivisieclubs: PSV, FC Twente, Ajax en Vitesse.

Feyenoord houdt Tonny Vilhena

Hopelijk reageert Tonny Vilhena wel positief op de gretigheid van zijn club, Feyenoord. De zaakwaarnemer van Vilhena heeft van de landskampioen te weten gekregen dat ze negatief tegenover een transfer staan. De Rotterdammers kunnen de middenvelder goed gebruiken in de Champions League.

De liefde lijkt van twee kanten te komen, want zijn zaakwaarnemer zegt dat Vilhena “na het geweldige afgelopen seizoen de volgende stap wil zetten met deze club”.

Devinitieve programma Eredivisie 2017 – 2018

Wedden op Eredivisie

Hoe succesvol wordt het nieuwe seizoen voor Feyenoord? Gok je dat de club nul titels pakt, inclusief in Europa? Dat staat op 1.25 bij de bookmakers, een titel staat op 3.75, twee titels op 21.00 en drie op 901.00.

Back To Top