Ga naar hoofdinhoud
Eredivisie transfer Tadic Ajax onzeker | Luuk de Jong blijft bij PSV Getty

Vlak voor het weekend gonsde het door de Nederlandse media dat Dusan Tadic gaat terugkeren naar de Eredivisie. De voormalige FC Twente-speler, nu van Southampton, zou aangetrokken zijn door Ajax. Maar misschien liet iedereen zich een beetje meeslepen door zijn enthousiasme. De Servische international laat weten dat hij nog niks heeft getekend.

Transfer Tadic naar Ajax onzeker

Begrijpelijk ook, want momenteel zit Tadic op het WK in Rusland en heeft hij met zijn nationale team wel andere zaken aan het hoofd. De komende match op het WK voetbal programma tegen Brazilië bijvoorbeeld. “Eerst de handtekeningen, dan praten”, laat de 29-jarige middenvelder weten. En wie weet heeft Ajax plots ook helemaal niet zoveel haast meer met het breken van zijn transferrecord, want de laatste berichten zijn dat AS Roma afziet van de aankoop van Hakim Ziyech. En Tadic moet nou juist net het gat gaan opvullen dat het vertrek van de Marokkaan zou opleveren.

Erik ten Hag, trainer van Ajax, maakt zich ondertussen sterk voor de komst van Tadic. “Uiteraard heb ik Tadic gisteravond zien spelen en daar heb ik van genoten”, zo zegt hij over de partij die Servië met 2-1 verloor van Zwitserland. “Het is geen geheim dat we interesse in hem hebben, maar ik heb ook geleerd dat we eerst handtekeningen moeten hebben voordat het definitief is”, zo klinkt het met een gretigheid alsof hij desnoods zelf even in het vliegtuig naar Rusland stapt.

Mark van Bommel trainer PSV

Landskampioen PSV begint met een nieuwe trainer aan het seizoen nu Phillip Cocu voor drie jaar heeft getekend bij Fenerbahce. De technisch manager Marcel Brands is ook al vertrokken, hij kon een aanbod van Everton niet naast zich neerleggen. Daarom zal de Brabantse club er veel aan gelegen zijn om de spelersgroep bij elkaar te houden, anders wordt de turbulentie wel erg groot.

Wat dat betreft komt de beslissing van Luuk de Jong om de avances van het Mexicaanse América, af te wijzen als een opluchting. Het is niet voor het eerst dat de goalgetter wordt begeerd door de Mexicanen. Met zijn 27 jaar lijkt hij ook nog wat te jong om zijn loopbaan af te bouwen in een anonieme competitie en met zijn werklust zal er vast wel een klik komen met Van Bommel.

Doe je Eredivisie voorspelling en win bij Kroon Sport!

Wie wordt kampioen in Eredivisie seizoen 2018 2019? Doe je voorspelling nu en pak een prima notering bij de bookies.

Back To Top