Ga naar hoofdinhoud
Uitslagen Eredivise Feyenoord winnaar voorspellingen goksites Getty

Eredivisie transfers. Feyenoord is druk bezig met het samenstellen van een selectie voor het nieuwe seizoen. De Rotterdammers willen niet alleen een succes maken van de poging tot titelprolongatie maar trachten natuurlijk ook mee te kunnen komen in de Champions League. Giovanni van Bronckhorst heeft een verloren zoon op het oog: Robin van Persie.

Toegegeven, Gio begon natuurlijk niet spontaan en uit eigen beweging over de mogelijkheid dat RvP na dertien jaar weer het Feyenoordshirt aan gaat trekken. De Rotterdammer zal zodra het seizoen begint 34 jaar zijn, al heeft Dirk Kuyt vorig weekend nog aangetoond dat zoiets een glorieuze comeback niet in de weg staat.

Transfers Feyenoord

Tijdens een interview met RTV Rijmond vroegen ze Van Bronckhorst of de veteraan bij de club zou passen. Gio beaamde dat, vanwege “zijn verleden, wat hij heeft gepresteerd en wat hij nog steeds presteert. Ik merk wel na het kampioenschap en het podium dat er heel veel spelers naar Feyenoord willen komen.”

Eljero Elia wil het best ergens anders gaan proberen, doelman Brad Jones heeft zijn contract wel verlengd. Ook Jens Toornstra heeft zijn handtekening gezet onder een nieuwe verbintenis, maar huurling Steven Bergwijn keert daarentegen terug naar Watford.

Peter Bosz: ik blijf drie jaar bij Ajax

Hij is niet degene die erover beslist, maar trainer Peter Bosz verwacht drie jaar bij Ajax te blijven. Dat is dus inclusief het net afgelopen seizoen, zodat er nog twee jaren resteren. Daarna is van alles mogelijk, maar Bosz lijkt te willen beloven dat hij in elk geval tot medio 2019 niet voor de charmes van andere clubs zal vallen.

Ook voor hem is het puzzelen begonnen: “Onze selectie heeft kwaliteit, vormt een echt team en heeft de leeftijd en potentie om door te groeien. Maar je moet ook reëel blijven in het moderne voetbal”. Na het bereiken van de Europa League-finale heeft heel Europa het vizier kunnen richten op de groeibriljantjes.

Davy Klaassen niet te houden

Vooral voor captain Davy Klaassen, spits Kasper Dolberg en verdediger Davinson Sanchez lijkt de animo groot te zijn. Bertrand Traore wil het weer bij Chelsea proberen of zal aan een andere club worden uitgeleend.

Dolberg en Sanchez hebben echter nog niet eens een heel seizoen in het eerste op hun cv staan, daarentegen lijkt Klaassen echt niet te houden.

Eredivisie Nieuws

Back To Top