Ga naar hoofdinhoud
Transfer Hirving Lozano PSV Eredivisie voorspellen bookmakers Getty

We hebben het een paar weken geleden al voorspeld en het gedonder begint vroeger dan verwacht: buitenlandse clubs hebben PSV-er Hirving Lozano ook ontdekt. Nu Arsenal aan de Mexicaan begint te trekken kan het dienstverband van de middenvelder bij PSV van bijzonder korte duur blijven.

Programma Eredivisie 2017 – 2018

Transfer Hirving Lozano PSV

Lozano heeft 654 minuten voor PSV gespeeld en die optredens in acht duels waren ruim voldoende om te concluderen dat de 22-jarige international nu al de Eredivisie is ontgroeid. Zoals hij gaatjes vindt, door verdedigende linies dribbelt en doelmannen moeiteloos passeert, is het net alsof een puber zandkastelen komt platstampen in een zandbak. Het oogt oneerlijk, het is een ongelijke strijd. Hij is simpelweg te goed.

Op 21 juni van dit jaar kondigde PSV aan dat het andere Europese clubs had afgetroefd in de jacht op de toenmalige speler van CF Pachuca. Op dat moment was hij met Mexico actief op de Confederations Cup. De Brabanders telden acht miljoen euro neer en de boekhouders wrijven zich alvast in de handen terwijl ze dagdromen over de enorme winst die op Lozano gemaakt kan worden.

Transfermarkt Engeland op hol

Nu de transfermarkt met name door de enorme instroom van tv-gelden in Engeland op hol is geslagen, kan de waarde van spelers erg plots en erg explosief stijgen. Kijk maar naar de transfer van Davinson Sanchez, die na één seizoen bij Ajax dik veertig miljoen opleverde. En dat voor een verdediger.

Voor aanvallende types, zeker degenen die het doel makkelijk weten te vinden, wordt in regel nog dieper in de buidel getast. Dat maakt de uitspraak van Lozano dat hij nog jaren bij PSV hoopt te spelen een charmant statement richting fans, maar niet veel meer dan dat. Zodra de serieuze aanbiedingen komen, dan is het klaar bij PSV.

Doe je Eredivisie voorspelling en win bij Mr Green!

Topscorer Eredivisie iemand anders?

Technisch directeur Toon Gerbrands weet precies hoe hij de prijs van de oogappel op moet drijven. Hij wijst er op dat het contract nog 5,5 jaar doorloopt en zegt: “Alleen bij gekkigheid kan er iets gebeuren.” Een van die mogelijke gekkigheden is het vertrek van Alexis Sanchez bij Arsenal. De Chileen gelooft er niet meer in dat hij prijzen kan pakken met de Londense club. Als hij niet op andere gedachten kan worden gebracht, dan is de afkoopsom van 30 miljoen niet zo’n probleem.

Eredivisie voorspelling doen? Inmiddels is Hirving Lozano bij de bookmakers de favoriet om topscorer te worden van de Eredivisie. Lozano staat op 3.00, maar wat als hij in de winterstop vertrekt? Dan maken Jurgen Locadio op 7.00, Tim Matavz en Wout Weghorst op 8.00 alle kans.

Back To Top