Ga naar hoofdinhoud
Weddenschappen Eredivisie Transfer Davinson Sanchez van Ajax naar Tottenham Hotspur Getty

Ajax gaat zijn verdediger Davinson Sanchez vermoedelijk kwijtraken aan Tottenham Hotspur. Colombiaanse kranten meldden dat de onderhandelingen zo goed als klaar zijn en ook de verdediger zelf is (uiteraard) happig op een overgang naar de Engelse Premier League.

Maandag kwam de aanstaande deal in een stoomversnelling. Een afvaardiging van de Londense club en ook een stoet zaakwaarnemers verschenen in het stadion van Ajax.

Programma Eredivisie 2017 – 2018

Ajax: Transfer Davinson Sanchez

De Amsterdammers willen de Zuid-Amerikaan eigenlijk niet kwijt. Hij heeft tenslotte pas eind juni 2016 getekend voor de Godenzonen en als hij nog een mooi seizoen toevoegt aan zijn prille cv lijkt dat zowel goed voor zijn ontwikkeling als voor de portemonnee van Ajax. Al maakt de club nu ook een vette winst met de vermoedelijke transferprijs van dik 40 miljoen euro. Hij kostte maar 5 miljoen.

Een breuk is overigens hoe dan ook onvermijdelijk, of de Spurs er een strik om gaan doen of niet. De Colombiaan ontbrak afgelopen weekend in de match tegen Heracles, want meneer kon het door alle drukte niet opbrengen om gewoon zijn werk te doen. Overigens staat er al een nieuwe Colombiaan bij Ajax te trappelen om een soortgelijke bliksemcarrière te maken: Luis Orejuela.

Zet in bij Mr Green – Onderaan de winnende tips!

Maradona feest in Brabant

Maradona in Mierlo. Het zou de titel kunnen zijn van een Brabants carnavalsplaatje. Maar het is heel augustus de realiteit: Diego Maradona is als trainer van Fujairah uit de Verenigde Arabisch Emiraten op trainingskamp in Mierlo. Elke stap van de Argentijnse wereldkampioen van 1986 wordt door regionale en landelijke media gevolgd. Soms tijdens opmerkelijke momenten, zoals toen Ruud Gullit zaterdagavond in het stadion van PSV hem een tenue overhandigde. Vervolgens zat Pluisje daar de rest van de match driftig mee te zwaaien.

En soms bij onbenullige momenten, zoals een bezoek aan de plaatselijke Hema. Daar was hij ruim een uur zoet en verscheen hij bij de kassa met onder meer een blauwe pyjama. En het personeel ging natuurlijk met hem op de foto, wel nadat hij eerst liefst 400 euro had neergeteld.

Michael Liendl naar FC Twente

FC Twente heeft een ervaren kracht binnen, namelijk Michael Liendl. De Oostenrijker speelde tot deze zomer voor 1860 München, dat degradeerde uit de Tweede Bundesliga. De 31-jarige middenvelder speelde een keer voor zijn land. “In Oostenrijk kennen we FC Twente natuurlijk van Janko en Arnautovic”, verklaart hij.

Gaat Liendl direct schitteren? De Tukkers spelen komend weekend tegen VVV.  Winst van de Tukkers noteert bij bookmaker Mr Green 1.66, gelijkspel 4.00 en winst van VVV Venlo 4.75. De weddenschap dat Twente beide helften wint kun je bijna niet laten lopen – het levert je maar liefst 4.50 per ingezette euro op!
Meer tips voor komende speelronde: weddenschappen Eredivisie.

Back To Top