Ga naar hoofdinhoud
Sebastien Haller transfer Spurs? Ajacied Younes blijft schieten Getty

Het gaat niet echt lekker met Vincent Janssen bij Tottenham Hotspur. Daarom is de Londense club op zoek naar een extra aanvaller en al langere tijd is de blik gericht op Sebastien Haller van FC Utrecht. Nu de Fransman ook dit seizoen aardig blijft scoren in de Eredivisie, zal die interesse zeker niet zijn verflauwd.

Transfer Sebastien Haller?

Volgens de krant Daily Express keren de scouts van de Spurs keer op keer uit Nederland terug met positieve rapporten over Haller. Volgens de krant zal de 22-jarige spits over niet al te lange tijd voor het eerst worden opgeroepen voor het Franse elftal. Vermoedelijk zal er een kleine tien miljoen euro aan FC Utrecht betaald moeten worden voor Haller.

Een ongelukkige samenloop van omstandigheden is dat Haller onlangs werd beroofd. Direct nadat was ingebroken in zijn huis te IJsselstein, zijn Haller en zijn zwangere vriendin verhuisd. Mochten ze zich nog steeds niet helemaal prettig voelen in de regio Utrecht, dan biedt een verplaatsing naar Londen natuurlijk uitkomst.

Amin Younes: 29 schoten en geen goals

Je moet Younes toch minstens prijzen om zijn vermogen om door te zetten. De buitenspeler van Ajax schoot dit seizoen al 29 keer richting het vijandelijke goal, maar geen enkele keer leidde het tot een treffer. Daarmee is hij aanvoerder van het lijstje met meeste schoten zonder goal. Anass Achahbar van PC Zwolle volgt met 24 stuks, terwijl Thomas Bruns van Heracles en Randy Wolters van Go Ahead Eagles al 23 keer vergeefs de bal tegen het net probeerden te krijgen.

Michiel Kramer pakt record van laatste goal ooit

De scheids liet afgelopen weekend de wedstrijd tussen Utrecht en Feyenoord wel erg lang doorgaan. Invaller Michiel Kramer maakte dankbaar gebruik van de extra speeltijd en prikte in de 99e minuut de 3-3 binnen. Het was een tweeklapper: puntje gered voor Feyenoord en een record binnen.

Hiervoor was de 98e minuut het record, dat al sinds 1970 onaantastbaar bleek. Destijds maakte Sparta een goal tegen Holland Sport. Maar tegelijk duwt de treffer hem in een vervelende situatie, want bewijst dit niet dat hij het type subersub is, die dus niet vanaf de start moet beginnen? “Dat is verschrikkelijk. Dat wil je niet, geen enkele speler wil dat”, mokt Kramer.

Gokken op Eredivisie

Wat doet ADO dit weekend tegen FC Utrecht? Inzetten op gelijkspel @3.45 lijkt een goede optie. Vitesse treft NEC en een overwinning is bij bookmaker 888sport redelijk aantrekkelijk genoteerd @1.63. Lees meer: wedden op Eredivisie.

Back To Top