Ga naar hoofdinhoud
Weddenschappen Eredivisie PSV verliest niet met Joshua Brenet - Huntelaar niet in Oranje selectie Getty

Joshua Brenet is bij PSV met een opmerkelijke reeks bezig. De afgelopen 46 keer dat de verdediger in het veld kwam voor de club, pakte de Eindhovenaren punten.

De vraag is natuurlijk of er een of andere natuurwet in werking is getreden en dat een of andere voetbalgod heeft besloten dat Brenet nooit meer een match kan en mag verliezen. PSV-trainer Philip Cocu zou een keer zijn mannen moeten instrueren om met 5-0 achter komen te staan, om vervolgens tot de 89e minuut te wachten om Brenet in te brengen. Eens zien of die 47e keer dan ook komt.

Programma Eredivisie 2017 – 2018

Joshua Brenet – PSV

Tot afgelopen weekend stond Brenet dus op 45 wedstrijden zonder puntverlies, samen met Johan Cruijff, Marc Overmars en Finidi George. Die ex-Ajacieden is hij nu voorbij, maar er zijn nog zeven mannen met een langere reeks. Hij zal nog een paar maanden dit vol moeten houden voordat hij koploper Søren Lerby in zicht krijgt. De Deen flikte het kunstje 59 keer.

En tijdens het uitbreiden van de reeks kreeg de linksback ook steeds meer zelfvertrouwen. “Ik denk dat ik mijn mond meer opentrek dan voorheen. Als een van de ouderen probeer ik de jongere jongens meer mee te nemen”, zegt de tweevoudig international.

Huntelaar niet in Oranje

Klaas-Jan Huntelaar leek na enkele sterke weken bij Ajax een goede kans te maken op een terugkeer bij het Nederlands Elftal. Toch heeft Dick Advocaat hem buiten de selectie gelaten voor de komende, laatste twee kwalificatieduels, terwijl hij nog wel erbij was in de reeks van de twee vorige. Jürgen Locadia kreeg wel een positief telefoontje.

De Hunter was niet verrast: “Ik ben er de hele kwalificatiereeks al niet bij. Dan ga je er niet meteen van uit dat je er nu wel bij zit.” Toch is het wat vreemd dat assistent-bondscoach Ruud Gullit op tv openlijk de spits bekritiseert. “Hij heeft tegen ADO Den Haag twee ballen op zijn slof liggen, maar die schiet hij er niet in”, zei de voormalige aanvaller, alsof Locadia wel honderd procent van zijn schoten omzet in goals.

Doe je Eredivisie voorspelling en win bij Mr Green!

Voorspellingen Eredivisie

Zet PSV de reeks zonder nederlagen met Brenet in het veld voort? Volgende speelronde speelt de club uit tegen VVV en de combinatie ‘gelijkspel of winst PSV’ noteert  bij bookmaker Mr Green 1.11. Winst van PSV noteert 1.44.  Weddenschappen met meer waarde vind je hier: Eredivisie weddenschappen.

Eredivisie Nieuws

Back To Top