Ga naar hoofdinhoud
Voorspellingen Feyenoord - FC Utrecht: Eredivisie kampioen gaat niet voluit Getty

Programma Eredivisie 2017 – 2018. De KNVB heeft het voorlopige Eredivisie programma voor het volgend seizoen bekend gemaakt. De Eredivisie begint op 11 augustus 2017 in Den Haag en dat is een week later dan gebruikelijk. In het conceptprogramma is zo veel mogelijk rekening gehouden met de clubs die Europees voetbal spelen.

Landskampioen Feyenoord speelt de eerste wedstrijd in het nieuwe seizoen op zondag 13 augustus tegen FC Twente en de eerste Klassieker in het nieuwe Eredivisie seizoen vindt plaats op 22 oktober in de Kuip. De laatste speelronde van de competitie is op 6 mei 2018. Het Eredivisie speelschema 2017 -2018 concept kan op enkele punten nog aangepast worden.

Programma Eredivisie 2017 – 2018

Dat de competitie het volgend seizoen wat later begint is gedaan voor de supporters. De clubs hadden richting de KNVB die wens uitgesproken zodat de kans dat fans de seizoensopening van hun club moeten missen kleiner wordt. De wedstrijd om de Johan Cruijff schaal tussen Feyenoord en Vitesse wordt gespeeld op zaterdag 5 augustus 2017.

De winterstop is van 25 december t/m 18 januari en in verband met het WK voetbal staan er op het programma Eredivisie 2017 – 2018 drie midweekse speelrondes gepland (in december, februari en april).

Feyenoord, Ajax, PSV en ook Vitesse en FC Utrecht spelen volgend seizoen allemaal Europees voetbal. Om te zorgen dat de clubs optimaal kunnen presteren in Champions League en Europa League is er door de KNVB voorafgaand de Europese wedstrijden zoveel mogelijk rust ingepland – minimaal 72 uur.

De ploeg die op donderdag in de Europa League speelt zal op zondag een late wedstrijd in de Eredivisie spelen (14.30 uur of 16.45 uur). Betreft het die donderdag een thuiswedstrijd dan kan in het uiterste geval om 12.30 uur op zondag gespeeld worden.

Programma Ajax, Feyenoord en PSV

Het programma van Feyenoord start dus op 13 augustus met de wedstrijd tegen FC Twente. Het Eredivisie programma Ajax start op zaterdag 14 augustus met een duel tegen Heracles in Almelo en het programma PSV begint op 14 augustus met een wedstrijd tegen AZ.

De eerste kraker in het Eredivisie seizoen 2017 – 2018 is op zondag 17 september met PSV – Feyenoord. De eerste Klassieker is zoals gezegd op 22 oktober in Rotterdam en de tweede Klassieker in de competitie is Ajax – Feyenoord die op zondag 21 januari in de Johan Cruijff Arena wordt gespeeld. Daarvoor staat op 10 december staat de topper Ajax – PSV op het Eredivisie speelschema.

Uitslagen voetbal voorspellen GettyDe laatste speelronde in de Eredivisie vindt plaats op 6 mei. De wedstrijden voor de grote clubs op die dag zijn Heerenveen – Feyenoord, Excelsior – Ajax en PSV – FC Groningen. Het Eredivisie speelschema 2017 – 2018 kan nog veranderen want het concept moet nog door diverse partijen worden goedgekeurd.

Voorspellingen Eredivisie

Wat is er nou leuker dan met je voetbalkennis ook nog eens te winnen met een voorspelling?! En dan bedoelen we wedden op Eredivisie voetbal bij een online bookmaker want de quotering is daar doorgaans namelijk hoger. Voorafgaand het nieuwe Eredivisie seizoen heeft bookmaker 888Sport al de favorieten op een rij en ziet Ajax als grootste kandidaat om kampioen te worden.

Al met een euro speel je mee en gok je op Ajax dan pak je 2.10 bij een goede voorspelling. PSV noteert op dit moment 2.50 en denk je dat Feyenoord de titel gaat verlengen, sla dan nu je slag want de quotering is een hele dikke 5.00!

Per speelronde staan er bij de goksites tientallen Eredivisie weddenschappen klaar. We houden je t.z.t. op Programma Eredivisie op de hoogte.

Eredivisie Nieuws

Back To Top