Ga naar hoofdinhoud
Transfers Feyenoord. Jonathan De Guzman terug? Getty

Transfers Feyenoord. Jonathan de Guzman is een jeugdproduct van Feyenoord, maar kende een gevoelig afscheid na afloop van seizoen 2009/2010, toen hij de overstap maakte naar Real Mallorca. Op dit moment is de middenvelder actief in de Italiaanse Serie A.

De Oranje-international heeft momenteel nog een contract tot 2018 bij Napoli, maar komt daar niet in de plannen voor. Om deze reden is De Guzman voor de huidige jaargang verhuurd aan Chievo Verona. Naar eigen zeggen heeft de middenvelder niet de intentie om nog anderhalf jaar actief te zijn op de Italiaanse velden.

Jonathan de Guzman – Feyenoord

De Guzman lijkt de wens te hebben om terug te keren naar de Eredivisie en dan met name naar zijn oude club. “Feyenoord bllijft altijd speciaal voor me. Het voelt als mijn club en een terugkeer zou voelen als thuiskomen. Ik heb er een toptijd gehad. Nooit zal ik vergeten wat de club voor me heeft betekend. Een officieel afscheid heb ik nooit gehad; de manier waarop ik vertrok lag gevoelig’’, aldus De Guzman.

“Maar misschien moest het ook zo zijn dat ik nog geen afscheid heb genomen”, vervolg De Guzman. “Volgend jaar met Feyenoord in de Champions League? Dat zou echt top zijn. Als ze een keer kampioen kunnen worden, dan is het dit seizoen.’’

Toekomst Brad Jones onbekend

Voor Brad Jones is het de vraag of hij komend seizoen nog actief is voor Feyenoord. De Australische keeper kent een uitstekend seizoen en lijkt in de tweede seizoenshelft de voorkeur te krijgen boven de teruggekeerde Kenneth Vermeer.

Toch loopt zijn seizoen aan het eind van de competitie af en er is nog geen besluit genomen over een eventuele verlenging. “We hebben voor de winter kort gesproken, maar daarna niet meer. Natuurlijk wil ik hier blijven, maar het is nu belangrijker dat we kampioen worden. Als dat gelukt is, kunnen we ons druk maken om andere dingen”, aldus Jones.

Voorspellingen Feyenoord

Wat doet Feyenoord vandaag in de KNVB Beker? Een winst met minstens twee doelpunten verschil tegen Vitesse moet te doen zijn. Een mooie weddenschap is de Feyenoord -1 handicap op 3.15 bij 888Sport. Zondag ontvangt Feyenoord NEC. Een 2-0 overwinning levert je maar liefst 6.75 per ingezette euro op. Lees ook: wedden op eredivisie.

Back To Top