Ga naar hoofdinhoud
Hirving Lozano van PSV maakt kans op een grote prijs | Getty

Hirving Lozano van PSV maakt kans op een individuele prijs voor beste speler van Noord- en Midden-Amerika. Er zijn tien voetballers in de running voor de award die wordt uitgereikt door de voetbalbond CONCACAF.

Programma Eredivisie 2018 – 2019

Hirving Lozano genomineerd voor grote prijs

De 23-jarige vleugelspeler heeft een prima 2018 achter de rug. Zo werd hij met PSV landskampioen, bereikte hij met Mexico de achtste finale van het wereldkampioenschap voetbal en zette hij na de zomer met PSV in de Eredivisie een reeks van dertien overwinningen op rij in. Het is de derde keer dat Chucky een nominatie ontvangt. Bryan Ruiz pakte de prijs in 2016 en hem kennen we natuurlijk nog van zijn dagen bij FC Twente. Vorig jaar was keeper Keylor Navas de gelukkige.

Ook jij kunt stemmen op je favoriet

Navas is ditmaal weer genomineerd. Welke andere acht spelers maken nog een kans, horen we je vragen. Deze: Sebastian Giovinco, Roman Rubilio Castillo, Alan Pulido, Carlos Vela, Hector Herrera, Jonathan Osorio, Kemar Lawrence en Yendrick Ruiz. Ben je een echte Lozano-fan of vind je het gewoon leuk als iemand uit de Eredivisie uitverkoren wordt, dan kan je via de site van CONCACAF een stem uitbrengen.

Magallan lijkt naar Ajax te komen

Het touwtrekken tussen Ajax en Lisandro Magallán gaat door. Al tijden wordt de verdediger gelinkt aan de Amsterdamse club. Het liefst had Ajax de speler van Boca Juniors afgelopen zomer al ingelijfd. De nu 25-jarige speler staat nog steeds op het verlanglijstje van technisch directeur Marc Overmars. Ajax heeft ongeveer tien miljoen euro over om hem los te weken.

Doordat Ajax de groepsfase van de Champions League heeft overleefd is er budget bijgekomen voor versterkingen. Met het aantrekken van Daley Blind een half jaar geleden, werd de transfer van Magallan even in de ijskast geparkeerd. Nu lijkt het dan toch te gaan gebeuren. Onlangs kon hij een opmerkelijk item toevoegen aan zijn cv: Boca Juniors was immers betrokken bij de schermutselingen rondom de tweemaal uitgestelde Copa Libertadores-finale.

Doe je Eredivisie voorspelling en win bij Kroon Sport!

Wordt Lozano topscorer Eredivisie?

Wedden op Eredivisie? Hirving Lozano heeft bij de bookmakers een quotering van 4.00 om Eredivisie topscorer te worden. Inzetten op favoriet en clubgenoot Luuk de Jong levert je momenteel 1.65 x je inleg op. Wil je echt cashen, waag dan een gokje met hun collega Steven Bergwijn. Hij noteert 26.00.

Back To Top