Ga naar hoofdinhoud
Eredivisie: Marouane Fellaini naar Ajax?

Eredivisie. In dit tijdperk van fakenieuws en artikelen vol ongefundeerde speculaties om snel clicks mee te scoren wekt eigenlijk geen enkel transfergerucht nog verbazing. Nou vooruit dan, deze laat toch nog wel de wenkbrauwen fronsen: Marouane Fellaini van Manchester United wordt gelinkt aan Ajax.

Programma Eredivisie

Marouane Fellaini echt niet naar Ajax

Er gebeuren wel vreemdere dingen in het voetbal, maar de kans dat de Belgische international met de manshoge afro in Amsterdam gaat spelen achten we nog kleiner dan die dat Messi zijn loopbaan komt afsluiten bij Almere City. Toch slingert de Italiaanse site Calciomercato het rumoer doodleuk de wereld in. Daarna gaat het uiteraard snel en pikken allerlei Europese media het op, inclusief wij dus, terwijl er geen enkele grond is voor zo’n overgang.

Ga maar na: Fellaini doet het prima bij de Red Devils, staat er goed op bij zijn coach Jose Mourinho, staat vanaf volgende week op het WK in Rusland en heeft salariseisen die Ajax niet kan en wil inwilligen. Oke, hij is deze zomer transfervrij, maar die positie zal hij benutten om in Manchester een vetter contract af te dwingen. En anders staan er genoeg andere Premier League clubs in de aanslag om de kopsterke middenvelder te strikken.

De reddende Angeliño voor PSV

Wel waar is dat PSV bezig is met het binnenhalen van Angeliño, momenteel onder contract bij die andere topper uit Manchester, Man City. De 21-jarige linksback werd afgelopen seizoen gestald bij NAC en dat bleek niet echt de springplank om terug te keren in de plannen van Pep Guardiola. De Citizens willen zo’n 5 miljoen voor hem. Als PSV dat te hoog vindt, is er nog een lager bod mogelijk met een constructie waarin de Eindhovenaren een hoger percentage afdragen bij een eventuele latere doorverkoop.

Angeliño weg bij NAC Breda

NAC zal Angeliño na de zomer niet meer terugzien. De club uit Breda gaat eind juli wel op bezoek bij Manchester City om te proberen enkele nieuwe talentjes op huurbasis mee naar huis te nemen. Luka Ilic en Lovro Majer. Omgekeerd dumpt NAC ook een paar van zijn eigen spelers bij een ander. Helmond Sport mag huurlingen Bodi Brusselers, Richelor Sprangers en Diego Snepvangers een tijdje opvangen.

Doe je Eredivisie voorspelling en win bij Kroon Sport!

Wie wordt kampioen in Eredivisie seizoen 2018 2019? Doe je voorspelling nu en pak een prima notering bij de bookies.

Back To Top