Ga naar hoofdinhoud
€1 bij Unibet inzetten op Nederland tegen Argentinië = €50 winnen

#ad

Nog een keer komt Unibet met die mooie WK odds boost promotie! Ook voor de wedstrijd Nederland – Argentinië kun je als nieuwe speler bij deze bookmaker weer profiteren van een geweldige quotering ➙ 50.00 x je inleg op een zege van Oranje.

Unibet WK Oddsboost promotie!

Nederland wint van Argentinië 50x je inzet!

#Ad Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn. Max inzet €1, €50 winst

Unibet actie wedden Nederland – Argentinië

Nederland komt steeds verder op het WK voetbal en Unibet viert tijdens elke wedstrijd van het Nederlands elftal een feestje.

Natuurlijk treft de ploeg van Louis van Gaal steeds sterkere tegenstanders, maar het geloof om een ronde verder te komen is bij veel Nederlanders groot. Hoewel Argentinië weliswaar de lichte favoriet is in de WK wedstrijd tegen Nederland, zien wij wel degelijk kansen voor Oranje (zie hiervoor ook onze Nederland – Argentinië voorbeschouwing).

50 euro cash als Nederland wint

De Unibet actie voor nieuwe spelers is tijdens de wedstrijden van Nederland tegen Qatar, Ecuador, Senegal en de VS al ook al voorbijgekomen. Misschien heb je er toen geen aandacht aan besteed. Dat is jammer want de WK deal is toch wel erg interessant: met de schamele inzet van 1 euro kun je maar liefst 50 euro winnen als Nederland de wedstrijd wint.

Je krijgt weer een kans om te profiteren! We leggen nog een keer uit hoe de Unibet WK deal werkt.

Hoge odd Unibet Nederland – Argentinië

Bij een bookmaker kun je terecht voor sportweddenschappen. Het WK voetbal is vanzelfsprekend een prachtig moment om voorspellingen te doen, maar ook wedden op Eredivisie en andere sporten is jaarrond mogelijk.

Schrijf je je als nieuwe speler bij een bookmaker in dan krijg je vaak een leuke welkomstbonus. Zo ook bij Unibet. Normaal gesproken is dat voor 40 euro aan gratis weddenschappen als je een tientje inzet op een weddenschap, nu komt de bookmaker met deze WK oods boost!

50 x je inleg bij winst Oranje

Ben je 24 jaar of ouder, woon je in Nederland en heb je nog geen account bij Unibet.nl? Dan kun je nu 50 x je inleg pakken bij winst van Oranje op Argentinië. De maximale inzet is 1 euro en de aanbieding is geldig tot en met aanvang van de match.

Dit zijn de voornaamste voorwaarden van de actie:

  • De aanbieding is er alleen voor nieuwe spelers bij Unibet. Je moet 24 jaar of ouder zijn en in Nederland wonen
  • De actie geldt alleen voor Nederland – Argentinië
  • De maximale inzet is 1 euro
  • Er is 1 WK odds boost op Nederland – Argentinië per huishouden mogelijk
  • Om de verhoogde odds te ontvangen moet je registreren bij Unibet, storten, de juiste weddenschap plaatsen en de odds boost aanvinken

De volledige voorwaarden vind je op de promo pagina.

Unibet WK Oddsboost promotie!

Nederland wint van Argentinië 50x je inzet!

#Ad Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn. Max inzet €1, €50 winst

Eredivisie Nieuws

Back To Top