Ga naar hoofdinhoud
Voorspellen uitslagen Eredivisie - Ajax Vitesse Feyenoord PSV gokken Getty

Uitslagen Eredivisie – speelronde 1. De eerste van 34 speelronden van de competitie is afgerond. Vitesse leidt in deze prille fase de dans na de klinkende 4-1 zege op NAC Breda, dat dan ook gelijk de hekkensluiter is.

Kampioen Feyenoord versloeg Twente met 2-1, PSV haalde drie punten op tegen AZ (3-2) maar Ajax ging uit onderuit tegen Heracles (2-1).

Programma Eredivisie 2017 – 2018

Uitslag Heracles – Ajax 2-1

Het desastreuze seizoensbegin van Ajax kreeg een vervolg. Of het wel of niet samenhangt met het droeve lot van Appie Nouri zullen we nooit kunnen achterhalen, maar na twee 0-2 uitzeges op Heracles op rij gingen de Ajacieden nu terug naar huis met nul punten. En in aanvallend opzicht was het ook een behoorlijke match van de vice-kampioen. Hakim Ziyech maakte tien minuten na rust de 0-1 en daarnaast hadden Donny van Beek en Kasper Dolberg beide minstens twee grote kansen.

Het probleem was dat Ajax op eigen helft niet de lakens uitdeelde. Heracles kon daar met direct spel snel oversteken en profiteerde via Paul Gladon en Brandley Kuwas van de openingen. Het gaat nog een hele klus worden voor Marcel Keizer om achterin meer solide te worden. “Dit is een mokerslag voor ons en niet de eerste”, zei hij. “We zijn pas kort bezig en hebben er al een aantal moeten incasseren.”

Doe je Eredivisie voorspelling en win bij Mr Green!

Feyenoord – FC Twente 2-1

De landskampioen bevond zich aan de goede kant van de 2-1 uitslag. Nicolai Jorgensen kandideerde zich in de 23e minuut voor een prolongatie van zijn topscorerstitel door de openingstreffer te maken.

In de 38e minuut scoorde Fredrik Jensen de gelijkmaker door een afvallende bal op de pantoffel te nemen. Met een daverende vaart verdween de bal in de verre hoek. In de 61e minuut kwam Feyenoord weer op voorsprong toen Steven Berghuis een vrije trap van Tonny Vilhena netjes naar de grond kopte.

Voorspellingen Eredivisie

Eredivisie koploper Vitesse opent toevallig komende vrijdag de tweede speelronde, uit tegen Roda. Komt de tweede zege eraan? Winst Vitesse noteert bij bookmaker Mr Green 2.10, winst Roda JC staat op 3.35 en een gelijkspel levert je maar liefst 3.45 per ingezette euro op.
Lees meer: Eredivisie sportweddenschappen.

Back To Top