Ga naar hoofdinhoud
Transfer Siem de Jong en ADO heeft geen spreekkoren gehoord

Eredivisie transfers. PSV lijkt ook dit seizoen weer graag mee te doen om de prijzen. De regerend landskampioen is nog druk bezig met het versterken van het huidige team. Siem de Jong en Bart Ramselaar worden genoemd als mogelijke kandidaten voor een transfer naar de lichtstad.

Siem de Jong naar PSV?

Vooral de naam van Siem de Jong is erg opvallend te noemen. De inmiddels 27-jarige middenvelder speelde namelijk de eerste zeven jaren in zijn loopbaan voor rivaal Ajax. Vervolgens maakte hij de overstap naar Newcastle United, met wie hij afgelopen seizoen degradeerde uit de Premier League.

Zaakwaarnemer Louis Laros snapt wel waarom zijn pupil gelinkt wordt aan een transfer naar PSV. ‘’Ik snap de gedachte wel, ook omdat zijn broer in Eindhoven speelt. Siem richt zich momenteel op zijn herstel en dat duurt vermoedelijk nog twee of drie weken.’’

Laros benadrukt wel dat er nog geen enkel contact is geweest met PSV. Dit wil echter niet zeggen dat de voormalig aanvoerder van Ajax niet open staat voor een transfer. ‘’Wij sluiten niks uit en ook niet in Nederland. Het hangt er uiteraard vanaf wat de plannen van Newcastle United zijn en of ze open staan voor een huurperiode’’, besluit Laros.

Ramselaar talent voor de toekomst

Naast De Jong lijkt PSV ook in de markt voor de talentvolle Bart Ramselaar van FC Utrecht. De nu 20-jarige middenvelder veroverde vorig jaar definitief een basisplaats en wist bovendien vijf keer te scoren voor de Domstedelingen.

Het mag dan ook duidelijk zijn dat FC Utrecht niet het eindstation is voor Ramselaar, die ook uitkomt voor Jong Oranje. Met het oog op de toekomst zou de middenvelder niet misstaan in de selectie van PSV, dat dit seizoen op drie podia actief is.

‘’Plannen is lastig in het profvoetbal, maar ik denk wel goed na over wanneer welke stappen goed voor mij zouden zijn’’, vertelde Ramselaar in Voetbal International. ‘’Natuurlijk zou PSV een mooie vervolgstap voor mij kunnen zijn. Meer kan ik daar eigenlijk niet over zeggen, want ik ben gewoon volop met FC Utrecht bezig.’’

Back To Top